Chris Pratt mogelijk in de 'Magnificent Seven' remake

De 'Guardians of the Galaxy'-ster zou Denzel Washington kunnen vergezellen in Antoine Fuqua's herziening.

Na Guardians of the Galaxy, The Lego Movie en het nog te verschijnen in Jurassic World lijkt Chris Pratt zijn plekje aan de top redelijk te hebben veiliggesteld. Hij heeft de films voor het uitkiezen en dit geldt schijnbaar ook voor de beoogde Magnificent Seven remake.

Volgens Deadline is Pratt in onderhandeling voor de rol van Farraday in Antoine Fuqua‘s herziening van de western uit 1960. Mocht hij tekenen, dan vergezelt de acteur niemand minder dan Denzel Washington, die al sinds september aan het project verbonden is.

De eerste The Magnificent Seven, een remake van Shichinin no samurai / Seven Samurai (1954), gaat over een groep Mexicaanse bandieten die het gemunt heeft op een klein dorpje. De bewoners van dit dorpje zijn het na een zoveelste overval zat en schakelen de hulp in van zeven Amerikaanse schutters.

Het script van de remake, afkomstig van True Detective-bedenker Nic Pizzolatto, werd een tijdje terug herschreven door John Lee Hancock (The Blind Side, Snow White and the Huntsman). De film heeft nog geen officiële releasedatum.



NieuwsFilm

meest populair