Preview featurette 'Avengers: Age of Ultron'

En op de vernieuwde site van de film kun je nu een deel van de soundtrack beluisteren.

Marvel heeft weer wat nieuw promotiemateriaal voor Avengers: Age of Ultron vrijgegeven. Niet alleen is er officiële website gelanceerd (bezoek ‘m hier), maar ook is er een deel van de featurette voor de film vrijgegeven, die je kunt vinden op de Blu-ray uitgave van Guardians of the Galaxy.

Als je naar de website van de film surft, vind je overigens niet alleen een logo, synopsis en de trailer die we al gezien hebben, maar kun je ook op de achtergrond een deel van de soundtrack van de film horen. Hieronder kun je tot slot de dertig seconden durende preview op de featurette bekijken.


In de film van regisseur Joss Whedon ontwikkelt Tony Stark (Downey Jr.) een leger van robots, geleid door de zelfbewuste robot Ultron (James Spader), om de wereldvrede te bewaken. Al snel begint Ultron echter te geloven dat de mensheid de grootste bedreiging is voor de wereldvrede en dus begint hij aan een queeste om die uit te roeien. Aan Stark, Captain America (Evans), Thor (Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson), Nick Fury (Samuel L. Jackson), Hawkeye (Jeremy Renner) en Bruce Banner (Ruffalo) de taak hem daarvan te weerhouden.

Daarbij komen ze nog een boel andere superhelden tegen, waaronder Quicksilver (Aaron Johnson), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Bettany). De superheldenfilm gaat op 23 april in première.v

NieuwsFilm

meest populair