Algemeen

Nieuwe trailer en poster 'The Divergent Series: Insurgent'

Shailene Woodley keert in de sequel terug als heldin Tris.

door Zilko Tarici op 14.12.2014 om 13:49 in Algemeen
Summit Entertainment heeft een nieuwe trailer voor de Divergent-sequel Insurgent vrijgegeven. Daarnaast hebben we ook een nieuwe poster voor jullie, die samen met de trailer hieronder te zien is.

De regie van Insurgent is in handen van Robert Schwentke en de talentvolle cast bestaat uit acteurs zoals Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, Octavia Spencer, Miles Teller en Naomi Watts. De film draait vanaf 19 maart 2015 in de Nederlandse bioscopen.

In Insurgent volgen we de verdere avonturen van heldin Tris (Woodley), die op zoek gaat naar bondgenoten en antwoorden in de ruïnes van Chicago. Tris en Four (James) zijn nu beiden voortvluchtig en worden opgejaagd door Jeanine (Winslet), de leider van de op machtsbeluste Erudite-elite. In een race tegen de klok moeten de twee zien uit te vogelen wat de familie van Tris met hun leven beschermde en waarom de leiders van Erudite alles doen om hun tegen te houden.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kayton

Avatar

Een best goede trailer, dat einde is inderdaad leuk gedaan.
Deel 1 vond ik niet slecht, ben benieuwd naar dit deel.

ironboy

Avatar

Deel 1 was echt heeel slecht

Decepticon

Avatar

Ziet er goed uit en het ziet er ook veel beter en indrukwekkender uit dan de 1e.
Ik hoop ook dat de film dat waar maakt.

Totalmovie

Avatar

Is het nou een andere actrice die de hoofdrol speel ?

YOLO

Avatar

Totalmovie "Is het nou een andere actrice die de hoofdrol speel ?"

Nee, dat is nog steeds Shailene Woodley. Ze heeft haar lange haren afgeknipt tbv de film The Fault in Our Stars. Ze wou echter geen pruik op voor Insurgent.

Brein8998

Avatar

Ik krijg telkens het gevoel van the hunger games. Het is lijkt ook echt precies hetzelfde met quotes als: "She is the only one who could do this".

benjamin

Avatar

Brein8998 "Ik krijg telkens het gevoel van the hunger games. Het is lijkt ook echt precies hetzelfde met quotes als: "She is the only one who could do this"."
Ja, dat dit wel heel sterk lijkt op Hunger Games is een gigantisch understatement - kans lijkt haast onbestaande dat dat toeval is trouwens. Maar goed, de jonge meisjes zullen de zalen wel doen vollopen.

Decepticon

Avatar

YOLO "Nee, dat is nog steeds Shailene Woodley. Ze heeft haar lange haren afgeknipt tbv de film The Fault in Our Stars. Ze wou echter geen pruik op voor Insurgent."
Ja, hoewel ik haar met lang haar veel mooier vind, kan ik toch wel wennen aan dat korte kapsel, het blijft mooie dame.
Maar toch wel jammer dat ze geen lang haar meer heeft in Insurgent. Valt mij heel erg mee dat de filmstudio hier akkoord mee ging en haar niet gewoon opdroeg om een pruik te dragen.

YOLO

Avatar

Decepticon "Ja, hoewel ik haar met lang haar veel mooier vind, kan ik toch wel wennen aan dat korte kapsel, het blijft mooie dame.
Maar toch wel jammer dat ze geen lang haar meer heeft in Insurgent. Valt mij heel erg mee dat de filmstudio hier akkoord mee ging en haar niet gewoon opdroeg om een pruik te dragen."
Haar eigen woorden

“I talked to the director [Robert Schwentke] because I didn’t want to wear a wig. I think wigs always look wiggy, especially in an action movie. We’re running so much and doing so much, I think, technically, a wig would have looked quite shitty.”

“I think it’s cool to have a young heroine with short hair,”


Sowieso al had Tris geen lange haren meer. Het blijkt dat Tris in het boek ook haar haren afknipt, maar dan tot schouder lengte. Shailene heeft weliswaar nog korter haar dan Tris in het boek Insurgent, maar zoals je ziet zijn de filmmakers gewoon akkoord gegaan.

thehungergames

Avatar

Ondanks dat ik deel 1 verschrikkelijk vond, ziet dit er nog best leuk uit.

Ed Crane

Avatar

Brein8998 "Ik krijg telkens het gevoel van the hunger games."


Nee Hunger Games is origineel...

Brein8998 "Het is lijkt ook echt precies hetzelfde met quotes als: "She is the only one who could do this"."


Ja, da's een standaard hero's journey plot dat in zo veel verhalen voor komt.

Chrischzz

Avatar

Lang leve de tiener sci-fi chosen one films..


Deel 1 was aardig, maar niet geweldig..
Vond de MazeRunner bijvoorbeeld leuker.. al is het natuurlijk allemaal 1 pot nat.

starbass

Avatar

Hunger games is een veramerikaansde versie van Battle Royal, met wat extra gezwijmel. Ik vond deze eigenlijk beter. Mazerunner ook.

Maar het concept is inderdaad al veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel ouder dan Hunger games en Harry Potter ;)

NieuwsFilm