Disney werkt nog aan nieuwe 'Indiana Jones' films

Maar de studio wil zich eerst concentreren op Star Wars,

Het is al een tijdje stil rondom de vijfde Indiana Jones-film. Filmstudio Disney blijkt nog altijd van plan te zijn nieuwe films te maken in de franchise. Het laatste wat we erover gehoord hebben, is dat de franchise een reboot zou krijgen, maar later werd dat verhaal door de producenten ontkend. In een recent interview vertelde CEO van Disney, Bob Iger, dat zijn bedrijf graag een nieuwe film in de franchise wil maken.

De voornaamste reden dat die film er nog niet is, ligt in het feit dat eerst alle aandacht uit gaat naar de vele Star Wars-films die uit moeten komen. ”We zouden het geweldig vinden nog een Indiana Jones-film te maken,” vertelde Iger. ”Maar op dit moment hebben we het te druk met Star Wars.”

Wat naar voren lijkt te komen uit het citaat van Iger, is dat Disney graag meer films wil maken, maar er ook geen haast mee wil maken. De filmstudio brengt al zoveel films uit op dit moment, dat het soms wat te druk lijkt te zijn.

Een tijd geleden was er nog het gerucht dat acteur Harrison Ford in zijn Disney-contract een clausule had, die hem verplichtte tot het maken van nog minstens twee films rond Indiana Jones.



NieuwsFilm

meest populair