'Beetlejuice 2' nog steeds mogelijk volgens Tim Burton

De regisseur wil dolgraag opnieuw met acteur Michael Keaton werken.

Bijna 27 jaar nadat Tim Burton en Michael Keaton voor het eerst samenwerkten aan de komische horrorfilm.Beetlejuice lijkt er nog steeds vraag te zijn naar een vervolg op de indertijd succesvolle film.

Daarbij is het natuurlijk zo dat Michael Keaton het afgelopen jaar een behoorlijke comeback heeft gemaakt. Zo speelde hij bijrollen in films zoals RoboCop en Need for Speed en maakt hij grote kans om een Oscar te winnen voor de hoofdrol in Alejandro Birdman. Dit zou dan ook het perfecte moment voor Keaton en Burton zijn om samen te werken aan een vervolg waar al jaren over wordt gesproken.

Tijdens een recent interview met Comingsoon werd Burton gevraagd of hij Birdman al had gezien (hij antwoordde 'nee') en of hij ons een update kon geven over een tweede Beetlejuice:

''Ik hou van dat personage en ik mis hem. Ik mis het ook om te werken met Michael. Er is maar één Beetlejuice. We werken aan een script en ik denk dat we nog nooit zo dichtbij het realiseren ervan zijn geweest. Ik zou ontzettend graag weer met Michael willen werken.''



NieuwsFilm

meest populair