Vijf actrices in beeld voor hoofdrol in 'Pirates of the Caribbean 5'

Na Javier Bardem en Brenton Thwaites nu een keer vrouwelijk gezelschap voor Jack Sparrow (Johnny Depp).

Na de aanstelling van Javier Bardem en Brenton Thwaites als respectievelijk de schurkachtige kapitein Brand en de Britse soldaat Henry, is het nu tijd om te kijken naar de vrouwelijke hoofdrol(len) in Pirates of the Caribbean 5. Als het aan Disney ligt, krijgt Jack Sparrow (Johnny Depp) gezelschap van één van de volgende vijf dames: Kaya Scodelario (The Maze Runner), Gabriella Wilde (Carrie), Lucy Boynton (Miss Potter), Alexandra Dowling (The Musketeers) en Jenna Thiam (Les Revenants).

Het personage wordt naar alle waarschijnlijkheid de love interest van Henry, die de samenwerking aangaat met Jack Sparrow. Kapitein Brand wil wraak nemen op Sparrow omdat deze verantwoordelijk zou zijn voor de dood van zijn broer. Verder gaan er geruchten dat Geoffrey Rush (Barbossa), Orlando Bloom (William Turner), Jack Davenport (James Norrington) en Ian McShane (Blackbeard) weer hun opwachting zullen maken.

Het vijfde deel, dat wordt geregisseerd door Joachim Ronning en Espen Sandberg (Kon-Tiki, 2012), staat gepland voor de zomer van 2017.



NieuwsFilm

meest populair