'Wonder Woman' heeft nog geen groen licht

En zijn er zes scenario's in ontwikkeling?

Korte tijd geleden werd aangekondigd dat Michelle MacLaren de aankomende Wonder Woman-film van Warner Bros.’ DC filmuniversum mag regisseren. De film zou in de zomer van 2017 uit moeten komen, maar in een gesprek met Vulture liet MacLaren weten dat die releasedatum helemaal niet zo vastgepind is, als over het algemeen gedacht werd.

Sterker nog, aan Vulture vertelde ze dat er geen scenario is op dit moment en geen releasedatum. En groen licht van de studio? Ook niet. Maar: ”Ik mag hier echt, echt, echt niet over praten,” vertelde ze. ”Ik stel me voor dat er dan een drone door het glas gevlogen komt en naar binnen vliegt en dan duct tape over mijn mond plakt, snap je?”

Maar aan dat groene licht en scenario wordt volgens iemand anders heel hard gewerkt. Arash Amel, die meeschreef aan Pan en Grace of Monaco, liet op Twitter weten dat er aan maar liefst zes scenario’s van de film gewerkt wordt. ”Iemand vertelde me net dat zes schrijvers ingehuurd zijn om tegelijkertijd zes versies van de Wonder Woman film te schrijven. WAT!?”

Wat in elk geval zeker is, is dat Gal Gadot de titelrol mag spelen in de film. Volgens de geruchten is de film het begin van een trilogie, die laat zien hoe Wonder Woman zich probeert te vestigen in de Verenigde Staten.



NieuwsFilm

meest populair