Marvel Studios moet Spider-Man integreren in het Marvel Cinematic Universe

Slechts dertien procent kijkt uit naar The Amazing Spider-Man 3.

Verleden week plaatsten we een POLL over de onzekere toekomst van de Marvel superheld Spider-Man. De uitslag is overduidelijk: het merendeel wil Spider-Man terugzien in het Marvel Cinematic Universe van Marvel Studios.

Maar liefst 62 procent van de bijna 1.500 stemmende FilmTotaal'ers ziet de geliefde superheld, die ondertussen in vijf films van Sony Pictures te zien was, terugkeren naar de partij die de rood-blauwe held voor het eerst publiceerde. Slechts een kleinere groep, zo'n negen procent, ziet de optie wel zitten waarbij zowel Sony als Marvel Studios het personage gebruikt in films.

Ondanks dat vooral de meest recente Spider-Man film, Marc Webbs The Amazing Spider-Man 2, niet enorm goed werd ontvangen door zowel de critici als het publiek, ziet alsnog dertien procent het liefst zo snel mogelijk The Amazing Spider-Man 3 verschijnen. Dit deel staat overigens al gepland voor 2018. Een veel kleiner aantal mensen (drie procent) ziet Spider-Man het liefst opnieuw een reboot krijgen door Sony. Slechts één procent ziet de held voorlopig het liefst alleen in de geplande spin-offs van Sony opduiken.

Overigens is twaalf procent ondertussen een beetje klaar met Spinnemans. Deze groep ziet de superheld de komende tien jaar liever niet terugkeren op het witte doek.




NieuwsFilm

meest populair