Nieuwe still van Pixar's Inside Out

Het kleurige bewustzijn van een 11-jarige.

Inside Out is de eerste animatiefilm van Pixar Animation Studios sinds Monsters University uit 2013. En na de release van de trailer is er nu ook een exclusieve still naar buitengebracht van de nieuwe Pixar productie.

In de still kun je het kleurrijke bewustzijn van een 11-jarige genaamd Riley (Kaitlyn Dias) zien, zoals deze worden gezien door de vijf emoties die haar leven en handelen beheersen. De vijf zijn Angst (Bill Hader), Verdriet (Phyllis Smith), Vreugde (Amy Poehler), Afschuw (Mindy Kaling) en Woede (Lewis Black).



Buiten hun gekibbel, strijden de vijf emoties om de macht en werken zij af en toe samen om op een zodanige wijze hun jonge heldin te helpen met de enorme nieuwe stap van het leven in een grote stad.

Inside Out is, zoals de regisseur heeft uitgelegd, een van de meest uitdagende films die hij in elkaar gezet, grotendeels dankzij het hebben van twee verhalen die tegelijk spelen. Het is het soort van "Sigmund-Freud-on-a-massive-sugar-high" uitgangspunt dat alleen Pixar voor elkaar kan krijgen.

Vanaf 22 juli draait Pete Docters Inside Out in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair