'The Fantastic Four' is een "rommel" en krijgt reshoots

En het is bekend wanneer de trailer verschijnt.

Ondanks dat regisseur Matthew Vaughn eerder deze week The Fantastic Four een prima film noemde, lijkt 20th Century Fox minder enthousiast. De website Bleeding Cool heeft te horen gekregen dat Josh Tranks superheldenfilm niet goed in elkaar zit. Ook is bekend geworden dat er reshoots komen. De datum voor de eerste trailer is eveneens onthuld.

Bleeding Cool heeft van een bron vernomen dat de film eerder "Chronicle 2 is dan Fantastic 4." Ook werd de reboot een "rommeltje" genoemd en zou er achter de schermen flinke onrust zijn. De website Badass Digest voegt hieraan toe dat er reshoots komen, vooral om er meer actiescènes aan toe te voegen. Op dit moment zou de film te veel lijken op Tranks Chronicle (2012) en het viertal zou pas aan het einde van de film uitgroeien tot de superhelden.

Na deze berichtgeving kwam producent Simon Kinberg in de lucht. Hij meldde dat er extra opnames komen die 3 tot 4 dagen duren. Trank en een aantal hoofdrolspelers zouden betrokken zijn. Kinberg onthulde gelijk dat de teaser gekoppeld zit aan Foxs Kingsman: The Secret Service die in de States op vrijdag de 13e van februari verschijnt.

In de reboot zien we uiteraard de helden Mr. Fantastic (Miles Teller), The Invisible Woman (Kate Mara), The Human Torch (Michael B. Jordan) en The Thing (Jamie Bell). Ze nemen het op tegen de slechterik Victor Domashev / Doom, gespeeld door Toby Kebbell.

The Fantastic Four verschijnt op 6 augustus in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair