Eddie Murphy over status 'Beverly Hills Cop 4'

Er wordt nog steeds hard gewerkt aan het script van de film.

Het lijkt erop dat de geplande sequel Beverly Hills Cop 4 nog niet zover is als producent Jerry Bruckheimer ons onlangs liet weten. Hoofdrolspeler Eddie Murphy gaf tijdschrift Rolling Stone een update over de status van de film:

''Ze proberen het script nog steeds in vorm te krijgen. Ik doe geen nieuwe Beverly Hills Cop, tenzij het script fantastisch is. Ik heb een paar dingen gelezen die veel geld zouden kunnen opbrengen, maar ik ga geen matige film maken om geld te verdienen. Het moet precies goed zijn.''

Ondanks de woorden van Murphy, lijken de plannen van Paramount voor de film vergevorderd te zijn. Volgens een woordvoerster van het Michigan Film Office zijn er nog steeds plannen om de opnames van de film in het voorjaar van start te laten gaan. Eigenlijk hadden de opnames afgelopen najaar al van start moeten gaan in Detroit, maar door verschillende problemen (waaronder het script dat Murphy noem) laten de opnames nog even op zich wachten. Brett Ratner zal vooralsnog de film regisseren en de voorgenoemde Bruckheimer keert terug als producent. Josh Appelbaum en Andre Nemec (Teenage) schreven daarnaast het script van de film.



NieuwsFilm

meest populair