Duistere Green Lantern in 'Justice League'?

Hij zou een gebroken soldaat met een duistere persoonlijkheid zijn.

Waar Ryan Reynolds als Green Lantern jong en humoristisch was, zal volgens Tech Times Zack Snyders versie van dit personage het tegenovergestelde zijn. Het personage, ookwel bekend als Hal Jordan, zou zijn opwachting maken in Justice League: Part One en anders zijn dan de eerdere versie.

De Tech Times meldt dat Snyder een oude Hal Jordan wil casten. Hij zou tussen de 45 en 55 jaar oud moeten zijn en is ”een gebroken soldaat met een duistere persoonlijkheid”. Mogelijk komt die persoonlijkheid voort uit het feit dat Oa, de thuisplaneet van de Green Lanterns, verdoemd zou zijn. Waarom weet de website niet.

In hoeverre het nieuws klopt is uiteraard moeilijk te zeggen. Wel past het binnen de lijn der verwachtingen. Warner Bros. werkt aan een filmuniversum waarin de superhelden een verleden hebben. Batman (Ben Affleck), Aquaman (Jason Momoa) en Wonder Woman (Gal Gadot) strijden allemaal al jaren tegen de misdaad.

Dat Hal Jordan dan ook een voorgeschiedenis zou hebben lijkt niet vreemd. Ook zou het feit dat Oa verdoemd is, passen binnen de plannen om een superschurk te gebruiken in de Justice League-films. De eerste Justice League-film moet in november 2017 in première gaan, twee jaar later gevolgd door het slotstuk.



NieuwsFilm

meest populair