Gerucht: 'Suicide Squad' dient als opzet 'Batman'-solofilm

Batman zou het opnemen tegen The Joker.

Gisteren was er al een heleboel nieuws rond Suicide Squad, van regisseur David Ayer, en nu heeft Forbes nog meer details over de film. Het zakenblad meldt dat Ben Afflecks Batman in de film te zien zal zijn. Dat zou dan in een speciale scène zijn, tegen het einde van de film, waarin ook Jared Leto’s Joker een rol speelt.

In die scène wordt mogelijk de solofilm voor Batman opgezet, waarin de Joker de grote slechterik zou zijn. Die solofilm, die nog altijd geen releasedatum heeft, wordt naar verluidt gebaseerd op Frank Millers The Dark Knight Returns. In één van zijn comics neemt Batman het op tegen een ontsnapte Joker. En laat dat nou precies zijn wat tegen het einde van Suicide Squad zou gebeuren.

Een kleine rol voor Affleck in de film zou niet gek zijn, als je het gerucht binnen het bredere kader van DC-geruchten plaatst. Maar of ze nou kloppen of niet, eerst is Afflecks Batman te zien in Batman v Superman: Dawn of Justice, dat op 24 maart in première gaat. Suicide Squad volgt in augustus.



NieuwsFilm

meest populair