Trailer gameverfilming 'Dead Rising: Watchtower'

De film, met o.a. Rob Riggle als Frank West, zal in maart op het internet verschijnen.

Legendary Pictures heeft de eerste trailer van Dead Rising: Watchtower onthuld. De actie/horror/zombiefilm is gebaseerd op de gelijknamige gameserie Dead Rising van Capcom. De cast bestaat o.a. uit Jesse Metcalfe, Dennis Haysbert, Virginia Madsen en Meghan Ory. In de film volgen we het kwartet op de vlucht wanneer een zombievirus uitbreekt en de overheid een vaccine presenteert dat niet werkt. Het verhaal zal, naast het gebruikelijke bloed in zombiefilms, ook over politieke samenzweringen en media reportages gaan.



Voor de gamers onder ons zal de naam Frank West geen onbekende zijn. Komediant Rob Riggle zal de hoofdpersonage van het eerste spel belichamen. In dat deel volgen we de fotojournalist die in een winkelcentra gevangen komt te zitten. Vervolgens moet je jezelf tegen de ondode beschermen terwijl je andere overlevenden redt, doorgedraaide psychopaten uitschakelt en de waarheid van de uitbraak onderzoekt.

Dead Rising: Watchtower wordt door de Canadese Zach Lipovsky geregisseerd. Hij maakte in het verleden films als Tasmanian Devils en Leprechaun: Origins. De zombiefilm zal door Legendary eind maart op het internet geplaatst worden door middel van de online distributeur Crackle.

NieuwsFilm

meest populair