Algemeen

Emma Watson als Belle in 'Beauty and the Beast'

De Harry Potter-actrice krijgt titelrol in Walt Disneys live-action sprookjesfilm.

door Bram de Groot op 27.01.2015 om 10:54 in Algemeen
Actrice Emma Watson (Harry Potter) is door Walt Disney aangetrokken om de titelrol als Belle te spelen in de live-action sprookjesfilm Beauty and the Beast. Het was al bekend dat de film geregisseerd zou gaan worden door The Twilight Saga: Breaking Dawn-kopman Bill Condon.

De opnames voor Beauty and the Beast moeten later dit jaar starten zodat het vermoedelijk begin 2017 zou kunnen verschijnen. Het script is geschreven door Stephen Chbosky, die Watson regisseerde in The Perks of Being a Wallflower.

Watson onthulde haar aanstelling via Facebook:Disney zal voorafgaand aan de live-action Belle en het Beest nog de soortgenoten Cinderella (2015), The Jungle Book (2016), Alice in Wonderland: Through the Looking Glass (2016) en Pete's Dragon (2016) de bioscoop insturen.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Nogal logisch dat ze haar niet casten als Beast.

DeMuizenkoning

Avatar

benjamin "Nogal logisch dat ze haar niet casten als Beast."


Nee vooral niet als je de foto bij dit topic ziet staan ;) knappe goeie actrice, goed gecast, al heb ik niet zoveel zin in alweer een 'Beauty and the Beast'..

Jan231

Avatar

DeMuizenkoning "Nee vooral niet als je de foto bij dit topic ziet staan ;) knappe goeie actrice, goed gecast, al heb ik niet zoveel zin in alweer een 'Beauty and the Beast'.."


Ik heb niet de indruk dat deze foto echt is.

Aston

Avatar

DeMuizenkoning "Nee vooral niet als je de foto bij dit topic ziet staan ;) knappe goeie actrice, goed gecast, al heb ik niet zoveel zin in alweer een 'Beauty and the Beast'.."

Idd zeg. Er zijn wel meer dan 30 films met die titel. :X Maargoed, de enige echt blijven natuurlijk die uit 1991 en 1946.

benjamin

Avatar

DeMuizenkoning "al heb ik niet zoveel zin in alweer een 'Beauty and the Beast'.."
Ik moet zeggen dat wat dat betreft dat deel van haar bericht waarin ze verwijst naar klassieke scènes mij niet zo veel lijkt, krijgen we dan gewoon de animatiefilm opnieuw maar nu met echte koppen in, dat lijkt wat overbodig.

bigmichiel

Avatar

Al die sprookjesverfilmingen de laatste jaren, heb er nog geen enkele gezien die me ook maar een béétje heeft vermaakt. Hoewel ik Emma graag zie verschijnen op het witte doek sla ik deze toch mooi over ;)

Toky

Avatar

benjamin "Ik moet zeggen dat wat dat betreft dat deel van haar bericht waarin ze verwijst naar klassieke scènes mij niet zo veel lijkt, krijgen we dan gewoon de animatiefilm opnieuw maar nu met echte koppen in, dat lijkt wat overbodig."


Ja het wordt een 1 op 1 verfilming van de broadway versie, praktisch de film met extra nummers. Emma is een goede actrice, maar of ze kan zingen is afwachten….Ik ben echter niet zo'n fan van Bill Condon (twilight is echt zwaar bout)

StarWars2015

Avatar

Ik hoop wel dat het "beest" geen Twilight beest word.. Dan is de film sowieso gedoemd om te mislukken :P

Goov25

Avatar

Emma Watson is absoluut een beauty! Dus goed gecast ;) Ze zou dan ook de enige reden zijn waarom ik deze film zou bekijken Smiley face

Roeltje

Avatar

Ok dit is inderdaad (net zoals hierboven genoemd) de enige reden dat ik de film zou zien.

joppiesaus

Avatar

Jan231 "Ik heb niet de indruk dat deze foto echt is."


Een push-up bh doet soms al wonderen

Vleeshaak

Avatar

Zanglessen? Dus dit gaat een musical worden? Nou, dat wordt dan skippen.

Jan231

Avatar

joppiesaus "Een push-up bh doet soms al wonderen";)

Pete_027

Avatar

joppiesaus "Een push-up bh doet soms al wonderen"


En niet te vergeten; Photoshop!

Goov25

Avatar

joppiesaus "Een push-up bh doet soms al wonderen"

Vermoedelijk :E
afbeelding

YOLO

Avatar

Aston "Idd zeg. Er zijn wel meer dan 30 films met die titel. :X Maargoed, de enige echt blijven natuurlijk die uit 1991 en 1946."
Helaas lopen er veel dementen en on-creatieve mensen rond in Hollywood. Dus boem, weer een Beauty and the Beast productie. Genoeg andere Disney classics om live action te maken, maar nee. Disney kiest voor het gemakzucht.

Rolo2013

Avatar

Ze kunnen mij in ieder geval bellen als ze nog een beest zoeken ;)

Gigan72

Avatar

YOLO "Helaas lopen er veel dementen en on-creatieve mensen rond in Hollywood. Dus boem, weer een Beauty and the Beast productie. Genoeg andere Disney classics om live action te maken, maar nee. Disney kiest voor het gemakzucht."


Taran en de Toverketel (originele titel The Black Cauldron) daar zou ik best een live action film van willen zien.

NieuwsFilm

meest populair