Einde 'The Hateful Eight' aangepast

Na het uitlekken van het scenario wil Quentin Tarantino ons toch nog ergens mee verblijden.

Vorig jaar kwam de ergste nachtmerrie van elke schrijver uit, met die van Quentin Tarantino in het bijzonder: het scenario van The Hateful Eight lekte naar het internet. De befaamde regisseur vond dit eeuwig zonde, maar besloot alsnog de film uit te brengen. Althans, in de vorm van een boek. Ondanks deze conclusie besloot Tarantino alsnog zijn opgeschreven creatie naar het witte doek te brengen. Producent Harvey Weinstein heeft nu aan Deadline vertelt dat het niet zomaar een boekverfilming wordt. We zullen een ander einde krijgen.

"We zijn goede vrienden, maar ik moest in eigen persoon naar zijn huis komen om het laatste hoofdstuk te lezen. En die is veranderd. Op het moment is er maar één persoon die dat einde kent. En het einde dat ik heb gelezen, met de aanpassingen die hij heeft gemaakt, zult je choqueren en verrassen op een aangename manier," aldus Weinstein.

De uitgelekte versie van The Hateful Eight bestond als het ware uit zes hoofdstukken. Tarantino begon afgelopen week met de opnames van de western. Deze vertelt het verhaal van meerdere premiejagers die ten gevolge van een sneeuwstorm in een stadje stranden. Daar worden ze betrokken bij een plot dat uit verraad en bedriegerij bestaat.

De cast bestaat o.a. uit Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demián Bichir, Tim Roth, Michael Madsen en Channing Tatum. De film bezit een prijskaartje van 44 miljoen dollar en moet november dit jaar uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair