Algemeen

Sony verfilmt comicreeks 'Descender'

Nieuwe strip over een kunstmatig robotjongetje dat door het hele universum op de hielen wordt gezeten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 02.02.2015 om 11:23 in Algemeen
Sony Pictures Entertainment heeft aangekondigd dat het de filmrechten van de nog te verschijnen comicreeks Descender heeft vergaard. De strip is afkomstig van schrijver Jeff Lemire en tekenaar Dustin Nguyen.

Descender, waarvan de eerste aflevering op 4 maart uitkomt, is een sciencefictionverhaal over een jongetje die op zoek is naar een thuis in een universum waar hij gehaat en gevreesd wordt. De kunstmatige TIM-21, die nauwelijks van echt is te onderscheiden, bevat binnen zijn mechanische DNA het geheim achter de oorsprong van robots die volledige planeten hebben weggevaagd. TIM-21 is de meest gezochte robot in het universum en samen met zijn onwaarschijnlijke kompanen vlucht hij van de ene exotische planeet naar de andere, terwijl er op elk moment weer een nieuwe schurk in hun nek hijgt.

Het is nog niet bekend of de makers een franchise in gedachten hebben, maar Hollywood kennende zal dit wel het geval zijn.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Verhaal klinkt goed. Hier kan een hele mooie film van gemaakt worden.

Sand

Avatar

Ken de reeks niet maar klinkt wel leuk..
hopelijk krijgt het een goede regisseur en brengen ze zo weer een goede sci fi film uit

nieuwslaatste nieuws

meest populair