Trailer van Filmfare Awards-winnaar 'Queen'

Film won onder meer prijzen voor beste film, regie en actrice.

De komedie Queen, waarvan je hieronder de trailer ziet, was de grote winnaar bij de Filmfare Awards, een van de belangrijkste prijsuitreikingen voor Indiase films. Het won er zes prijzen inclusief die voor beste film, beste regie en beste actrice voor Kangana Ranaut.

Queen gaat over een jonge vrouw uit Delhi, die een paar dagen voor haar bruiloft wordt gedumpt door haar verloofde. Om zichzelf op te vrolijken, besluit ze alleen op haar huwelijksreis te gaan naar Parijs en Amsterdam. Het succes van Queen laat zien dat ook een film met enkel een grote vrouwelijke rol publiek weet te trekken in India, waar de films meestal juist erg op de mannelijke rollen en acteurs gericht zijn.

Haider, gebaseerd op Shakespeare's Hamlet, was de andere grote winnaar van de avond. Shahid Kapoor won de prijs voor beste acteur voor zijn rol in deze film als jongeman die wraak wil nemen voor de dood van zijn vader. Actrice Kamini Kaushal werd bij de Filmfare Awards in het zonnetje gezet met een prijs voor haar oeuvre.



NieuwsFilm

meest populair