Oorsprong Quicksilver en Scarlet Witch in 'Age of Ultron' onthuld

En Andy Serkis is inderdaad Ulysses Klaw.

Er is weer wat nieuwe informatie rond Joss Whedons Avengers: Age of Ultron vrijgegeven. Via Newsarama weten we nu iets over de oorsprong van de personages Quicksilver (Aaron Johnson) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). En daarnaast is nu bekend dat Andy Serkis inderdaad de rol van Ulysses Klaw speelt, een van de grote vijanden van Black Panther (Chadwick Boseman).

Maar eerst de oorsprong van de personages Quicksilver en Scarlet Witch. Uit de digitale comic, met de titel Avengers: Age of Ultron Prelude – This Scepter’d Isle, blijkt dat zij Inhumans zijn. In de comic staat centraal hoe Baron Von Strucker (Thomas Kretschmann) de Scepter van Loki (Tom Hiddleston) in zijn bezit kreeg. Hij heeft dat wapen gebruikt als testmiddel op Quicksilver en Scarlet Witch, om hun krachten vrij te krijgen. Dat wijst erop dat het duo dus inderdaad Inhumans zijn.

Verder is er nog het feit dat Andy Serkis inderdaad Ulysses Klaw speelt. Dat blijkt uit een van de vele foto’s die Marvel onlangs vrijgaf. In het bijschrift van de foto van Serkis werd vermeld dat hij Klaw is. De slechterik zou mogelijk ook een rol spelen in het in 2017 te verschijnen Black Panther.

Voordat het zover is, krijgen we echter eerst de tweede film waarin de Avengers het samen op moeten nemen tegen een bedreiging. Age of Ultron gaat op 23 april in première.



NieuwsFilm

meest populair