Margot Robbie zal geen acteurs daten

Ook vertelt de 24-jarige 'Wolf of Wall Street'-ster hoe het leven als actrice bevalt.

Een paar jaar geleden speelde ze naast Leonardo DiCaprio in een succesvolle film van regisseur Martin Scorsese en inmiddels is ze zeer gewild: de Australische actrice Margot Robbie zal in maart de nieuwste uitgave van Marie Claire Magazine opbeuren. Deze samenkomst voorziet ons van een nieuwe photoshoot van de 24-jarige schoonheid en een interview waarin zij diverse onderwerpen bespreekt.

Wat wel enigszins de aandacht trok was het feit dat ze vermeldde dat ze niet met acteurs zou uitgaan, ondanks dat ze op het Sundance Film Festival met Alexander Skarsgard gespot was. "Ik ben officieel niet beschikbaar," begint ze, "ik heb een bewuste beslissing genomen om niet met acteurs te daten. En dat is niet omdat ik een hekel aan acteurs heb. Dat zou een onaangename generalisatie zijn, en dat bedoel ik zo niet. Er wordt zoveel interesse in je liefdesleven gestoken wanneer je bekend bent, en dat zorgt voor extra stress in een relatie. Dus, wanneer twee bekende mensen samen zijn, dan wordt er dubbel zoveel toezicht gehouden. En dat wil ik graag vermijden."

Het leven in de schijnwerpers is geen reden voor Robbie om haar levenswandel aan te passen. Zo beschrijft ze dat er niet veel veranderd is. "Ik leid het leven van een normale 24-jarige. Als ik een serveerster was, dan zou ik waarschijnlijk dezelfde levensstijl hebben. Ik zou naar dezelfde clubs gaan waar ik nu al naartoe ga, in hetzelfde huis leven met dezelfde huisgenoten en uitgaan met dezelfde mensen."

Robbie vindt het overigens belangrijk dat haar succes niet naar het hoofd gaat stijgen. Terwijl ze opgroeide ontdekte ze hoe groots het verschil was tussen bepaalde statussen. "Het was wel vreemd omdat sommige van mijn vrienden welgesteld waren. Het was interessant om te zien wat je in het leven kan hebben en hoe het is om het niet te bezitten. Het maakt je zeer ambitieus. Destijds zag het er misschien verschrikkelijk uit, maar ik ben dankbaar dat ik het zo heb meegemaakt. Want ik wist toen wat ik in het leven wilde behalen."

Voor haar rol in The Wolf of Wall Street werd Robbie meerderen malen genomineerd, waaronder voor beste nieuwkomer en Best Supporting Actress. Ze heeft nog niet veel projecten op haar naam staan, maar binnenkort kunnen we haar zien schitteren in films als Focus, Tarzan en Suicide Squad.



NieuwsFilm

meest populair