Speelduur 'Avengers: Age of Ultron' onthuld?

De film zou de langste Marvel-film ooit worden.

De Australische bioscoopketen EventCinemas heeft mogelijk de speelduur van Joss Whedons Avengers: Age of Ultron onthuld. Op de site valt terug te vinden dat de film zo’n 2 uur en 40 minuten duurt. Mocht dat kloppen, dan wordt het de langste Marvel-film tot dusverre.

Uiteraard moet het nieuws met een flinke korrel zout genomen worden. Het zou zomaar kunnen dat de bioscoopketen standaard een speelduur neerzet bij films waarvan die nog niet bekend is en die er wel binnenkort aankomen. Anderzijds zou het ook goed kunnen dat de film zo’n lange speelduur heeft. Er moet veel gebeuren en Age of Ultron dient als opzet voor het volgende deel van Marvels filmuniversum. Overigens zou de film ook maar twintig minuten langer duren dan voorloper The Avengers.


In Avengers: Age of Ultron lijkt het allemaal goed te gaan met de grootste helden van de Aarde. Robot Ultron knapt klusjes voor hen op, waarmee er wat rust ontstaat. Maar Ultron, die gemaakt is met behulp van technologie van de buitenaardse wezens die achterbleven na de Slag om New York, concludeert al snel dat de mensheid beschermd moet worden tegen zichzelf. En dus wil hij iedereen uitroeien. Hoe de superhelden hem tegenhouden, valt vanaf 23 april te zien.

NieuwsFilm

meest populair