Scarlett Johansson in 'The Psychopath Test'

Wat als de maatschappij werd ingegeven door waanzin?

Actrice Scarlett Johansson heeft volgens Deadline de hoofdrol geaccepteerd in de film The Psychopath Test van regisseur Jay Roach (Austin Powers, The Campaign) en scriptschrijver Kristin Gore. Het betreft een verfilming van het recente gelijknamige boek van Jon Ronson.

Het boek verscheen in 2012 en laat zich als volgt omschrijven: Wat als de maatschappij niet fundamenteel rationeel was, maar werd ingegeven door waanzin? Gedurende zijn bestaan ontmoet Jon psychopaten. Hij ontmoet degenen wier levens zijn aangetast door waanzin en degenen wier taak het is om de diagnose te stellen, inclusief een invloedrijke psycholoog die de Psychopath Test heeft ontwikkeld. Jon leert de kunst van psychopaat-spotten. Een vaardigheid die onthult dat waanzin in alles aanwezig is.

De film is voorlopig nog niet klaar. Eerste zien we de gewilde Johansson nog in films als Marvels Avengers: Age of Ultron, Ethan en Joel Coens Hail, Caesar!, Jon Favreau's The Jungle Book, Marvels Captain America: Civil War en de live-actionfilm Ghost in the Shell.


(Photo Credit: Brian To / WENN.com)



NieuwsFilm

meest populair