Algemeen

Kristen Stewart is oneindig trots op de 'Twilight'-films

Maar ze kan de kritiek wel begrijpen.

door Jim Pedd op 19.02.2015 om 18:58 in Algemeen
In een gesprek met Interview Magazine sprak actrice Kristen Stewart over hoe de Twilight-franchise haar carrière beïnvloed heeft. Daarbij maakte ze duidelijk dat ze zich nog altijd erg trots voelt op het toch vaak afgekraakte werk dat zij verricht had.

”Het was een lang process, dus het is moeilijk het als geheel te generaliseren,” vertelde Stewart. ”Het was niet geheel samenhangend. We hadden hoogte- en dieptepunten. Ik zal dat zeker erkennen. Maar de intentie was zo fucking puur op een vreemde manier. Iedereen die negatief vertelt over Twilight, ik snap het echt, maar aan het einde van de dag, ben ik nog altijd eindeloos fucking trots op wat we gemaakt hebben. Mijn herinneringen eraan zijn nog altijd positief.”

De afgelopen jaren heeft de actrice laten zien meer in huis te hebben dan alleen dromerig en houterig in de verte te staren. Denk maar aan recent verschenen films als Clouds of Sils Maria en Still Alice, waarin ze niet bepaald onverdienstelijk speelt.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Ok doei.

JamesBond

Avatar

Die twee keer 'fucking' in haar antwoord geven weinig tot geen kracht aan wat ze wil zeggen :D

SeanDeNiro

Avatar

Ik heb geen fucking seconde gezien, behalve trailers op tv. En dat was fucking meer dan een mens aankan. Maar wat de fuck, ik leef nog.

YOLO

Avatar

Als KStew nou trots was op Clouds of Sils Maria, Into the Wild, The Runaways, On the Road & Still Alice ipv die Twilight shit. :}

Pete_027

Avatar

Ze is vast trots op haar bankrekening na de tijd:P

Porter

Avatar

Hoe is dit nieuws?

geertvdheide

Avatar

Porter "Hoe is dit nieuws?"

Inderdaad; heel beperkte nieuwswaarde dit. Slechts een kans om iets te gaan blaten in de reacties over Kristen Steward en / of Twilight. Nou, vooruit dan :P

Kristen Steward vind ik geen slechte actrice. Ze deed het heel aardig in onder andere Adventureland en Into The Wild. Ja, ze is wat houterig en neutraal in haar gezichtsuitdrukkingen, maar dat zijn sommige mensen nu eenmaal. Keanu Reeves is soortgelijk. Je moet er van houden, maar ik heb er geen enkele moeite mee.

En Twilight, tja. Het bronmateriaal is niets meer dan wensvervulling voor jonge meisjes, en geschreven door een middelmatig schrijfster. Daar kan nooit een Oscarwinnende film van gemaakt worden, en dat was vast ook niet het doel. Gemaakt voor meiden van 12 tot 18, en die doelgroep liep ermee weg. Dus de franchise is geslaagd in haar opzet. En natuurlijk, filmliefhebbers vinden het niks (ik ook niet), maar hoe kon dat ook anders? Gelukkig worden we niet gedwongen om het te kijken Smiley face

Morphine

Avatar

Fucking geweldig. Voor haar...
Negatief wijf vind ik. Slome en domme uitstraling.
Ik denk dat zij rollen zou moeten aannemen van vrouwen die het leven niet meer zien zitten en er een einde aan willen maken. Dat zou ze perfect kunnen denk ik.

Porter

Avatar

geertvdheide "Inderdaad; heel beperkte nieuwswaarde dit. Slechts een kans om iets te gaan blaten in de reacties over Kristen Steward en / of Twilight. Nou, vooruit dan :P

Kristen Steward vind ik geen slechte actrice. Ze deed het heel aardig in onder andere Adventureland en Into The Wild. Ja, ze is wat houterig en neutraal in haar gezichtsuitdrukkingen, maar dat zijn sommige mensen nu eenmaal. Keanu Reeves is soortgelijk. Je moet er van houden, maar ik heb er geen enkele moeite mee.

En Twilight, tja. Het bronmateriaal is niets meer dan wensvervulling voor jonge meisjes, en geschreven door een middelmatig schrijfster. Daar kan nooit een Oscarwinnende film van gemaakt worden, en dat was vast ook niet het doel. Gemaakt voor meiden van 12 tot 18, en die doelgroep liep ermee weg. Dus de franchise is geslaagd in haar opzet. En natuurlijk, filmliefhebbers vinden het niks (ik ook niet), maar hoe kon dat ook anders? Gelukkig worden we niet gedwongen om het te kijken Smiley face"


Ze is zeker houterig maar ze heeft in de meeste films vooral een nare uitstraling.
Zag haar laatst nog in still alice, en weer die zelfde stomme blik.

YOLO

Avatar

Porter "Ze is zeker houterig maar ze heeft in de meeste films vooral een nare uitstraling.
Zag haar laatst nog in still alice, en weer die zelfde stomme blik."
Gek genoeg vond ik haar wel goed gecast voor Still Alice. Juist vanwege die nare uitstraling. Daartegen over speelt ze wel de dochter die juist voor haar moeder verzorgd. Een groot contrast wat im mijn ogen wel werkte.

reshal

Avatar

Vind haar goed in bepaalde rollen. In still alice vond ik haar ook wel goed. En dat soort rollen kan ze ook wel. Maar die "fucking" in haar verhaal is weer zo ordinair.

Ed Crane

Avatar

FT "De afgelopen jaren heeft de actrice laten zien meer in huis te hebben dan alleen dromerig en houterig in de verte te staren. Denk maar aan recent verschenen films als Clouds of Sils Maria en Still Alice, waarin ze niet bepaald onverdienstelijk speelt."


Vergeet ook On The Road niet, waarin ze zich een aantal malen naakt toont en ons toeschouwers haar (toch vrij mooie) borsten laat zien.

Ach zeurkousen boven mij, lekker morren ende stoer doen, maar alsof er ook maar één van jullie haar uit je (hoogst waarschijnlijk nog steeds éénpersoons)bed zou schoppen :+

bigmichiel

Avatar

Ed Crane "
Ach zeurkousen boven mij, lekker morren ende stoer doen, maar alsof er ook maar één van jullie haar uit je (hoogst waarschijnlijk nog steeds éénpersoons)bed zou schoppen :+"


Tweepersoonsbed en ja, ik zou d'r uit schoppen. Anders doet de vriendin dat wel voor me ;)

Papandreas

Avatar

Geef mij dan maar Odette Annable in mijn kingsize bed, vrouw slaapt dan wel op de bank...

Dit is GEEN nieuws en zij is GEEN goede actrice. Iedereen heeft wel een rol die hem of haar past. Maar als je, net als Neo Reeves, weinig tot geen expressie hebt en je altijd en overal hetzelfde over komt dan ben je geen goede acteur of actrice.

Mooi voorbeeld is Heath Ledger. Elke rol was hij weer totaal anders.

Ik snap wel dat ze trots is op Twilight, films waren voor de doelgroep een (financieel) succes. Maar ik kan me niet voorstellen dat ze trots is op haar acteerprestatie. Kind kon niet eens ketchup of tandpasta correct gebruiken.

Zie Honest Trailers... Smiley face

Straka

Avatar

Het siert haar dat ze geen afstand neemt van de rol die haar carriere tot nu toe heeft gemaakt.
Natuurlijk zijn het geen meesterwerken en daarom zou het nu alleen maar makkelijk zijn om je er negatief over uit te laten. Ze ziet waarschijnlijk gewoonweg in welke "fucking" buitenkans ze met die films heeft gehad.

Annefleur

Avatar

Ik word vaak nerveus van haar als ik haar zie in films. Ze heeft een bepaalde attitude ofzo die erg onzeker en nerveus op mij overkomt. Kan ze waarschijnlijk niks aan doen, maar echt plezierig is ze niet om naar te kijken. Desalniettemin was ik vroeger wel soort van fan van der puur omdat ik de Twilight boeken leuk vond en daardoor de films ook maar leuk probeerde te vinden.
Overigens vond ik haar in Meet the Rileys (zo heette die toch?) wel erg goed! En in The Panic Room was ze ook wel te behappen.. dus zo slecht is ze ook weer niet, alleen kiest ze soms de verkeerde rollen uit.

Shifty777

Avatar

Ik zou ook positief terugkijken op films waarin ik met stom kijken en door mijn mond ademen miljoenen verdien.

NieuwsFilm

meest populair