Terrence Howard wordt door zijn ex-vrouw bedreigd

Ze is overduidelijk niet tevreden met Howards nieuwste vrouw en ziet hen allebei graag in het graf.

De LAPD is een onderzoek begonnen betreffende één van de ex-vrouwen van acteur Terrence Howard (Iron Man, Dead Man Down). Het doelwit, Michelle Ghent, zou Howard via Instagram foto's hebben verzonden met onderschriften zoals: "Ik houd je in de gaten! Ik ga je opzoeken... Ah, hoeren zitten in de familie," en "Jullie twee zullen doodgaan voordat jullie je kinderen zullen zien! Lol." Op één van de beeltenissen kunnen we de 45-jarige Howard op zijn trouwdag zien met zijn nieuwste en derde vrouw, Miranda Pak, aan zijn zijde.

Ook heeft Ghent een foto van Howard, met een andere vrouw erop, gestuurd met de tekst: "Je man gaat vreemd! Ik vond dat je dat moest weten." Een andere afdruk betrof enkel een flesje pillen en de woorden: "Oh gossie, kijk eens wat ik heb gevonden. Ik hoop dat je, je medicijnen kan bijvullen. Het is één van die belangrijke dingen waar je niet zonder kan." Alhoewel de berichten op Instagram door een onbekende persoon zijn verzonden, denkt de LAPD dat ze de juiste persoon hebben. Michelle Ghent is namelijk de enige volger op de Instagram account van Howard.

Howard heeft vorig jaar aangifte bij de politie gedaan wegens het ontvangen van dreigende mededelingen, maar zonder succes tot op heden. Het onderzoek is namelijk nog steeds bezig, want er zijn geen vaste bewijzen en Ghent zelf beweert niets te hebben gedaan.

De Amerikaan is gedurende zijn carrière drie keer getrouwd. Hij trouwde met zijn eerste vrouw, Lori McCommas, in 1989. Zij bleven tot 2007 bij elkaar, ondanks een tweejarige break in 2003. Samen hebben zij drie kinderen: dochters Aubrey en Heaven, en zoon Hunter. Dankzij Aubrey is Howard een grootvader. De Four Brothers-acteur was van 2010 tot 2011 met Ghent getrouwd. De laatstgenoemde vroeg de echtscheiding aan nadat ze beweerde dat Howard haar fysiek mishandelde. Pas in 2013 waren ze volgens de wet gescheiden.

In dat zelfde jaartal stapte Howard in het huwelijksbootje met Miranda Pak. Begin dit jaar lieten zij weten dat er een kind op komst was.



NieuwsFilm

meest populair