'Whiplash'-ster Miles Teller in 'The Life and Times of the Stopwatch Gang'

Het verhaal van drie uitermate effectieve bankovervallers in de jaren '80 wordt verfilmd door Ruben Fleischer (Zombieland).

Universal Pictures heeft de filmrechten vergaard van het verhaal van drie bankovervallers die in de jaren tachtig naam maakten door hun nauwkeurige planning en strakke uitvoering. Gedurende ongeveer honderd overvallen werd er nauwelijks een schot gelost.

Dit alles werd vastgelegd in The Life and Times of the Stopwatch Gang, een artikel van Josh Dean. Nu meldt The Wrap dat dit verfilmd zal worden door regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad en dat Miles Teller (Whiplash) één van de hoofdrollen voor z'n rekening zal nemen.

De eerste bankovervaller is Lionel Wright, een precieze, introverte man die niet opvalt in een ruimte vol mensen. Paddy Mitchell is juist een charmante schurk met connecties, die overal een oplossing in ziet en erg ver gaat om niet opgepakt te worden. Tot slot is er Stephen Reid, een onverschrokken kerel die in alles en iedereen zwakte kan ontdekken. Zijn achtergrondverhaal varieert van verslavingsproblemen tot literair succes.



NieuwsFilm

meest populair