Veel nieuwe details rondom Jared Leto's Joker in 'Suicide Squad'

Daarnaast zal Joe Manganiello hoogstwaarschijnlijk de rol van Deathstroke spelen in de film.

Er gaat nauwelijks een dag voorbij, of we hebben weer nieuwe geruchten rondom David Ayers DC-schurkenfilm Suicide Squad. Het element waar de meeste geruchten om draaien is Jared Leto's nieuwe versie van The Joker. Geruchtenkoning El Mayimbe van Latino Review beweert vandaag nieuwe details te hebben geleerd over de rol. Deze geruchten kun je hieronder puntsgewijs lezen:

- Leto's Joker is zeker weten gebaseerd op de versie uit Frank Millers The Dark Knight Returns. Hij is afgetraind, zit vol littekens en zijn pak heeft brede schouders.

- De Joker traint in zijn cel zoals elke gevangene, terwijl hij wordt ondervraagd door Amanda Waller. Je ziet hem push-ups doen met een arm, dus hij is filnk gespierd. Daarom zal Jared Leto momenteel ook flink aan bunkeren zijn. Hij is geen mager ventje, maar juist gespierd. Daarnaast draagt hij geen make-up, maar heeft hij zijn huid gebleekt.

- SPOILER: Hij heeft een van Batmans hulpjes omgebracht... Er wordt veel verwezen naar de misdaden die hij in het verleden heeft begaan. Hij heeft heel wat mensen vermoord.

- GERUCHT: De Joker zou een flink aantal scenes hebben met Hugo Strange! Hij is de psychiater in de gevangenis en lijkt deel uit te maken van het verhaal. Het is echter nog onbekend wie deze rol zal gaan spelen.

- Hugo Strange deelt een aantal scenes met zowel Joker als Harley Quinn.

Naast al dit nieuws rondom de Joker, kunnen we jullie ook melden dat Joe Manganiello, die eerder met Ayer samenwerkte aan Sabotage, waarschijnlijk de rol van Deathstroke in de film zal spelen.



NieuwsFilm

meest populair