Ook Emma Thompson en Kevin Kline in 'Beauty and the Beast'

En het zoveelste live action sprookje verschijnt in 2017.

Nadat eerder Emma Watson, Luke Evans en Dan Stevens werden aangetrokken voor rollen in de live-action sprookjesfilm Beauty and the Beast, heeft Walt Disney bekend gemaakt dat ook Emma Thompson en Kevin Kline te zien zullen zijn. Tevens is de verschijningsdatum onthuld: 17 maart 2017.

Thompson speelt de rol van Mrs. Potts en Kline zal te zien zijn als Belle’s vader, Maurice. Belle wordt gespeeld door Watson en het beest wordt vertolkt door Stevens. Evans stapt in de huid van het personage Gaston.

De regie zal in handen liggen van The Twilight Saga: Breaking Dawn-regisseur Bill Condon en de muziek wordt onder handen genomen door achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken. Hij verzorgde ook de muziek voor de animatiefilm Beauty and the Beast uit 1991.

Beauty and the Beast zal de achtste live action sprookjesfilm zijn van Walt Disney sinds Alice in Wonderland uit 2010. Deze week gaat de vierde film Cinderella in première en voor maart 2017 volgen nog The Jungle Book (2016), Alice in Wonderland: Through the Looking Glass (2016) en Pete's Dragon (2016).



NieuwsFilm

meest populair