Algemeen

Ook Emma Thompson en Kevin Kline in 'Beauty and the Beast'

En het zoveelste live action sprookje verschijnt in 2017.

door Bram de Groot op 18.03.2015 om 08:16 in Algemeen
Nadat eerder Emma Watson, Luke Evans en Dan Stevens werden aangetrokken voor rollen in de live-action sprookjesfilm Beauty and the Beast, heeft Walt Disney bekend gemaakt dat ook Emma Thompson en Kevin Kline te zien zullen zijn. Tevens is de verschijningsdatum onthuld: 17 maart 2017.

Thompson speelt de rol van Mrs. Potts en Kline zal te zien zijn als Belle’s vader, Maurice. Belle wordt gespeeld door Watson en het beest wordt vertolkt door Stevens. Evans stapt in de huid van het personage Gaston.

De regie zal in handen liggen van The Twilight Saga: Breaking Dawn-regisseur Bill Condon en de muziek wordt onder handen genomen door achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken. Hij verzorgde ook de muziek voor de animatiefilm Beauty and the Beast uit 1991.

Beauty and the Beast zal de achtste live action sprookjesfilm zijn van Walt Disney sinds Alice in Wonderland uit 2010. Deze week gaat de vierde film Cinderella in première en voor maart 2017 volgen nog The Jungle Book (2016), Alice in Wonderland: Through the Looking Glass (2016) en Pete's Dragon (2016).

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Annefleur

Avatar

Hoe kun je hier als Disneyfan nou niet naar uitkijken!? :D Ik heb er iig ontzettend veel zin in, alleen duurt het nog ontzettend lang! :S Ik hoop alleen wel dat ze erg trouw blijven aan de tekenfilm.. of juist helemaal niet.

Aston

Avatar

Misschien toch wel mijn favoriete Disney film, de animatie uit 1991 bedoel ik dan. Wat mij betreft onnodig aangezien er ook al een uitstekende live action uit 1946 is. Maar aan de andere kant, dat is wel lang geleden en qua visuals kan daarom natuurlijk veel verbeterd worden.

YOLO

Avatar

Aston "Maar aan de andere kant, dat is wel lang geleden en qua visuals kan daarom natuurlijk veel verbeterd worden."
Maar dat is zo tegenstrijdig als je zegt dat de 1946 een klassieker is. Waarom moet het dan verbetert worden?

Persoonlijk vind ik Emma Watson niet geschikt om Belle te spelen. Begrijp me niet verkeerd, Emma kan goed acteren vind ik. Maar ik vind haar zo'n fragiel meisje en Belle vind ik meer een sterke vrouw die een figuur zoals Gaston van haar afslaat. En het laat zo zijn dat Gaston wordt gespeeld door Luke Evans.

NieuwsFilm

meest populair