Dromen & nachtmerries worden realiteit in trailer 'Before I Wake'

Thomas Jane en Kate Bosworth ontfermen zich over 'n eigenaardig jongetje in deze bovennatuurlijke thriller.

Op 8 mei zal de nieuwste horrorfilm van regisseur Mike Flanagan uitkomen, de paranormale Before I Wake. Relativity Studios heeft daarom de trailer vrijgegeven om ons voor te bereiden op wat lijkt een aparte film te worden. Flanagan was eerder verantwoordelijk voor de low budget Oculus, welke zeer positief ontvangen werd. In Before I Wake worden de hoofdrollen o.a. vervuld door Thomas Jane, Kate Bosworth, Annabeth Gish en Dash Mihok.

Jessie (Bosworth) en Mark (Jane) zijn twee ouders wier zoon is overleden. Om over hun verlies te komen adopteren ze het 8-jarige jongetje Cody. Hij bezit een grote angst om te gaan slapen - Cody's dromen kunnen namelijk in de werkelijkheid vorm aannemen. Eersten achten de nieuwe pleegouders het een godswonder, maar dat veranderd al snel. Wie namelijk kan dromen, kan ook last van nachtmerries krijgen. Het ene moment ervaren ze Cody's ongelofelijke fantasie, het andere moment zijn meest verschrikkelijke angsten. Om hun familie te redden, gaan Jessie en Mark eropuit om de geheimzinnige waarheid te achterhalen omtrent Cody's afkomst.



Het scenario van Before I Wake is geschreven door zowel Mike Flanagan en Jeff Howard. Producenten Trevor Macy, William D. Johnson en Sam Englebardt hebben gerelateerde prenten op hun naam staan zoals The Raven, Tusk en Byzantium. De MPAA heeft de bovennatuurlijke thriller tevens een PG-13 geschonken.











NieuwsFilm

meest populair