Algemeen

Nieuwe poster Bond-film 'Spectre'

De 24ste film in de franchise gaat in november in première.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd op 17.03.2015 om 18:17 in Algemeen
Tijdens de titel- en castaankondiging van James Bond-film Spectre werd al een teaser poster vrijgegeven voor de film. Daarop zagen we een kogelgat en gebroken glas, compleet met het logo van de film. Nu is er een nieuwe, onderstaande poster vrijgegeven, die een nieuw beeld geeft van de tweede Bond-film van regisseur Sam Mendes.
In de film komt er een cryptische boodschap uit het verleden van Bond (Daniel Craig) binnen, die leidt tot de ontmaskering van een sinistere organisatie. Terwijl M. (Ralph Fiennes) strijdt tegen politieke krachten, om de geheime dienst in stand te houden, pelt Bond de lagen van bedrog weg, om de verschrikkelijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

Rollen zijn er naast die van Craig en Fiennes ook nog voor Léa Seydoux (Madeleine Swann), Dave Bautista (Hinx), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner), Monica Bellucci (Bond-girl Lucia Sciarra), Andrew Scott (MI6-lid Denby) en Christoph Waltz (Oberhauser). Spectre gaat op 6 november in première.

34 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik wil niet ineens gaan haten ofzo, deze film zal op het eind van het jaar waarschijnlijk weer in mijn top 10 beste films van 2015 komen te staan ik kijk er onwijs naar uit en heb er hoge verwachtingen van.

Dat gezegd hebbende, ik vind aan deze poster ook niks aan net als de vorige Spectre poster. Ik vind ook dat deze teveel op die van Skyfall lijkt en die van Skyfall vind ik veel mooier.

Het is wederom Daniel Craig met een pistool in zijn handen, hoezo geeft dit een nieuw beeld van de film? Dit geeft geen beeld van de film.

En ik heb sterk het idee dat ze teveel geknutseld hebben aan zijn hoofd op deze poster. Het ziet er nogal fake uit. Zijn ogen vooral.

jacktorrance

Avatar

Meerdere formaten van de poster en de zwart-wit versies zijn hier te vinden:

http://www.007.com/spectre-teaser-poster/

DeMuizenkoning

Avatar

jaime91 "Ik wil niet ineens gaan haten ofzo, deze film zal op het eind van het jaar waarschijnlijk weer in mijn top 10 beste films van 2015 komen te staan ik kijk er onwijs naar uit en heb er hoge verwachtingen van.

Dat gezegd hebbende, ik vind aan deze poster ook niks aan net als de vorige Spectre poster. Ik vind ook dat deze teveel op die van Skyfall lijkt en die van Skyfall vind ik veel mooier.

Het is wederom Daniel Craig met een pistool in zijn handen. En ik heb sterk het idee dat ze teveel geknutseld hebben aan zijn hoofd op deze poster. Het ziet er nogal fake uit. Zijn ogen vooral."


Helemaal met je eens, kan begrijpen dat ze een "klassieke" Bond poster willen leveren, maar deze foto lijkt in een keer genomen te zijn om daarna alles bij te werken met Photoshop.. Enigste echte pluspunt vind ik Spectre, mooi lettertype, ziet er goed uit zo.

ridjieddo

Avatar

jaime91 " En ik heb sterk het idee dat ze teveel geknutseld hebben aan zijn hoofd op deze poster. Het ziet er nogal fake uit. Zijn ogen vooral."


Hoe langer je naar zijn kop kijkt, hoe ongemakkelijker je voelt:P z'n hoofd ziet er zo raar uit in deze poster

jaime91

Avatar

ridjieddo "Hoe langer je naar zijn kop kijkt, hoe ongemakkelijker je voelt:P z'n hoofd ziet er zo raar uit in deze poster"


Hij lijkt een beetje op Greedo.
afbeelding

Spider-fan

Avatar

Doet me in eerste instantie aan For Your Eyes Only denken. Dat was de laatste met Blofeld dus misschien daarom.

de1v3c1o

Avatar

Geen bijzondere poster, maar hij is niet slecht.

Vind wel dat Craig een oudere kop begint te krijgen, weet ook niet of ze met hem doorwillen voor een volgende film..... maar ik raad ze aan om dan wel sneller te beginnen met een nieuwe film dan deze.

Thiver

Avatar

Doet mij dan juist weer denken aan Steve McQueen als Bullitt.

JamesBond

Avatar

Geen slechte poster, maar ook niet super goed… Ben wel blij dat Bond weer de Walther PPK gebruikt in de film :D

Olrik

Avatar

Zeker geen bijzondere poster, maar mijn drang om deze film te zien wordt hierdoor wel groter!:E

Secret1994goesFilm

Avatar

Voorlopig gaan ze nog niks te veel meegeven, houden ze het lekker mysterieus.
Ben toch al blij met die ene foto.

Shifty777

Avatar

Daniël Craig met een pistool in zijn handen voor een grijze achtergrond. Niks bijzonders naar mijn mening.

jaime91

Avatar

JamesBond " Ben wel blij dat Bond weer de Walther PPK gebruikt in de film :D"


Dat was mij nou weer niet opgevallen. O+

JamesBond

Avatar

jaime91 "Dat was mij nou weer niet opgevallen. O+"


Tja, belangrijk detail ;)

Angelater

Avatar

Thiver "Doet mij dan juist weer denken aan Steve McQueen als Bullitt."

Dan mogen we hopen dat er in 'Spectre' ook geen onaardige achtervolgingsscène zit.

Nielsgibby10

Avatar

Vast in april eerste trailer?

jaime91

Avatar

Ik zag deze foto voorbij komen op twitter en nu bevalt me de poster ineens iets beter. Dankzij die retro look.
afbeelding

Merlin

Avatar

JamesBond "Geen slechte poster, maar ook niet super goed… Ben wel blij dat Bond weer de Walther PPK gebruikt in de film :D"
Zoals hij het pistool vast houdt (hamer gespannen, veiligheidspal er af, single-action, vinger aan de trekker), schiet hij zichzelf nog in de voet. Kunnen ze acteurs geen wapencursus geven? Dit ziet er amateuristisch uit. Bovendien ligt de trekker niet op het midden van zijn eerste wijsvingerkootje, dus het schot zal een afwijking hebben (als er al een kogel geladen is).

afbeelding

afbeelding

Indiana

Avatar

Mooie poster !
met een leuke knipoog naar Live and Let Die :

afbeelding

Hoedenmans

Avatar

Mooie poster alleen wie doet er nou zo'n zwart pakje aan O+

Spider-fan

Avatar

Ja, Live and let Die en ook wat Bullitt-achtig. Live and let Die is Mendes' favoriet, al is het jammer dat Mendes niet echt een groot Bondkenner is, wat de tekortkomingen van Skyfall deels verklaart en de vreemde keuzes en toon. Hopelijk houdt men deze keer rekening met de fans die niet van saai drama houden. Altijd het tempo hoog houden, zoals Fleming al zei.

Qua achtervolging zien de Romescènes er fascinerend uit, al gaat men dit hopelijk niet weer met té snelle montage verknallen zoals bij Quantum of Solace.

Tot nu toe bevalt alles me wel wat ik gezien heb, maar na zoiets absurds als Skyfall worden de verwachtingen wel erg laag.

SaulKarath

Avatar

Spectre: the new fragrance from Bond.
Brought to you by Daniel Craig.

Spider-fan

Avatar

Merlin "Zoals hij het pistool vast houdt (hamer gespannen, veiligheidspal er af, single-action, vinger aan de trekker), schiet hij zichzelf nog in de voet. Kunnen ze acteurs geen wapencursus geven? Dit ziet er amateuristisch uit. Bovendien ligt de trekker niet op het midden van zijn eerste wijsvingerkootje, dus het schot zal een afwijking hebben (als er al een kogel geladen is).

afbeelding

afbeelding"


Acteurs krijgen vaak wel wapentraining. Dit is alleen niet een echte scène, maar een geposeerde denkbeeldige still, dus hij moet ook maar inbeelden wat er precies gebeurt. Sowieso moet een acteur ook concentreren op personage en emoties overbrengen, en kan dus niet puur op het wapen focussen. Maar ze krijgen vaak absoluut training en zoals je bij de opnames van Skyfall kon zien, werd er luid geschoten ook.

Shifty777

Avatar

Spider-fan "Tot nu toe bevalt alles me wel wat ik gezien heb, maar na zoiets absurds als Skyfall worden de verwachtingen wel erg laag."


Inderdaad, Skyfall was een gigantische flop die door alle critici afgebrand werd... O+

Glennekeeeee

Avatar

Shifty777 "Inderdaad, Skyfall was een gigantische flop die door alle critici afgebrand werd... O+"


haha, het heeft écht geen zin tegen spider-man te beginnen.. kijk maar eens op de skyfall-pagina, daar is al een eindeloze discussie aan de gang

sonnycorleone

Avatar

Thiver "Doet mij dan juist weer denken aan Steve McQueen als Bullitt."
Maar helaas voor graig had steve meer charisma in z'n grote teen dan graig in z'n hele lichaam!

M0vieFreak

Avatar

Het is niet heel bijzonder maar het ziet er wel goed uit.

Spider-fan

Avatar

Shifty777 "Inderdaad, Skyfall was een gigantische flop die door alle critici afgebrand werd... O+"


Ja, want je moet vooral vinden wat de critici en anderen vinden. O+ O+

Het hele idee achter een criticus is dat hij kritiek geeft, zoals ik doe. Daarom heet het ook criticus.

( Wat is het gemiddeld IQ van FT lezers eigenlijk. Je bent zo vaak hetzelfde aan het uitleggen en de discussies worden zelden interessant of diepgaand... :/ Vreemd... )

Merlin

Avatar

Skyfall was vermakelijk, en kan de tand des tijds doorstaan (met uitzondering van die bar slechte scene in de Londense metro).
Craig doet het voorlopig goed als Bond; hij is geen Connery maar zijn rol is dan ook anders geschreven. Hij heeft wel de juiste "00 look-and-feel" (in de film ...).

Shifty777

Avatar

Spider-fan "Ja, want je moet vooral vinden wat de critici en anderen vinden. O+ O+

Het hele idee achter een criticus is dat hij kritiek geeft, zoals ik doe. Daarom heet het ook criticus.

( Wat is het gemiddeld IQ van FT lezers eigenlijk. Je bent zo vaak hetzelfde aan het uitleggen en de discussie worden zelden interessant of diepgaand... :/ Vreemd... )"


Je schrijft het anders alsof jou mening de consensus is, vandaar mijn reactie. En kritiek is niet per definitie negatief, je hebt ook positieve kritieken. Als een criticus enkel kritiek levert in de context die jij lijkt te suggereren, zouden we niet veel goede filmrecensies lezen.

Ik denk dat menig Filmtotaler hier wel weet dat ik de discussie graag aanga, maar om hier weer een lap te gaan kladden over Skyfall met zijn tweeën zal ons niet in dank worden afgenomen. Ik respecteer jouw mening over Skyfall, ook al is de mijne anders. En als iedereen dezelfde mening had over films was het een stuk minder leuk, het levert tenminste interessante gesprekken op ;)

Spider-fan

Avatar

Dus de discussie wordt nooit interessant door ruimtegebrek? Er worden voortdurend grote foto's geplaatst en er is wel eens een heel scenario geplaatst.

Wat critici in het algemeen doen IS schrijven alsof hun mening de consensus is.

Dat zoveel mensen blindelings achter critici aanlopen illustreert overigens duidelijk mijn voorbeeld dat een film die de bekendste critici achter zich heeft automatisch meer verdient en dat banden tussen de critici en makers de massa een rad voor ogen draaien. Als maar genoeg mensen met status roepen dat stront mooi is, gaan de meelopers ook allemaal vinden dat stront toch best heel mooi is.

Critici is een soort vorm van cultureel gedachte beïnvloeding, want velen willen vooral niet dat hun mening te veel afwijkt van die van de grootste critici.

JamesBond

Avatar

Je bent weer lekker bezig Spider-fan! O+

Merlin

Avatar

Spider-fan "Dat zoveel mensen blindelings achter critici aanlopen illustreert ... ... dat stront toch best heel mooi is.

Critici is een soort vorm van cultureel gedachte beïnvloeding, want velen willen vooral niet dat hun mening te veel afwijkt van die van de grootste critici."
Vandaar ook dat Nolan en Tarantino films vaak de hemel in worden geprezen, terwijl dit veelal kult-prul is.

Shifty777

Avatar

Spider-fan "Dus de discussie wordt nooit interessant door ruimtegebrek? Er worden voortdurend grote foto's geplaatst en er is wel eens een heel scenario geplaatst.

Wat critici in het algemeen doen IS schrijven alsof hun mening de consensus is.

Dat zoveel mensen blindelings achter critici aanlopen illustreert overigens duidelijk mijn voorbeeld dat een film die de bekendste critici achter zich heeft automatisch meer verdient en dat banden tussen de critici en makers de massa een rad voor ogen draaien. Als maar genoeg mensen met status roepen dat stront mooi is, gaan de meelopers ook allemaal vinden dat stront toch best heel mooi is.

Critici is een soort vorm van cultureel gedachte beïnvloeding, want velen willen vooral niet dat hun mening te veel afwijkt van die van de grootste critici."


Ik vond Skyfall gewoon tof omdat ik hem tof vond. Vind ook vaak genoeg films tof die critici over het algemeen niet tof vonden zoals Only God Forgives net zoals ik films met hele goede recensies niet altijd even goed vind. Maar het is af en toe wel een indicatie, alhoewel het niet altijd klopt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair