Nieuwe poster Bond-film 'Spectre'

De 24ste film in de franchise gaat in november in première.

Tijdens de titel- en castaankondiging van James Bond-film Spectre werd al een teaser poster vrijgegeven voor de film. Daarop zagen we een kogelgat en gebroken glas, compleet met het logo van de film. Nu is er een nieuwe, onderstaande poster vrijgegeven, die een nieuw beeld geeft van de tweede Bond-film van regisseur Sam Mendes.

[/url]

In de film komt er een cryptische boodschap uit het verleden van Bond ([url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=31090]Daniel Craig) binnen, die leidt tot de ontmaskering van een sinistere organisatie. Terwijl M. (Ralph Fiennes) strijdt tegen politieke krachten, om de geheime dienst in stand te houden, pelt Bond de lagen van bedrog weg, om de verschrikkelijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

Rollen zijn er naast die van Craig en Fiennes ook nog voor Léa Seydoux (Madeleine Swann), Dave Bautista (Hinx), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner), Monica Bellucci (Bond-girl Lucia Sciarra), Andrew Scott (MI6-lid Denby) en Christoph Waltz (Oberhauser). Spectre gaat op 6 november in première.



NieuwsFilm

meest populair