'The Hobbit' vanaf deze maand online te bekijken

Daarnaast o.a ook nog 'Exodus: Gods and Kings' en 'Paddington'.

Elke maand verschijnen er tientallen films op on-demand kanalen. Wij hebben daarom alvast een selectie van de vijf onmisbare nieuwe titels voor april gemaakt!

The Hobbit: The Battle of the Five Armies


In dit concluderende deel van Peter Jacksons prequel trilogie op The Lord of the Rings, zien we hoe de dwergen onder leiding van Thorin Oakenshield het koninkrijk Erebor terugveroverd hebben op de draak Smaug. Nu is het zaak om daaraan vast te houden en het hoofd te bieden aan een grotere bedreiging afkomstig van Mordor. The Battle of the Five Armies is een visueel spektakel en tegelijk een waardige afsluiter van de trilogie.



Exodus: Gods and Kings


Bijbelverhalen zijn op dit moment hip. Na het vorig jaar verschenen Noah van Darren Aronofsky, waagde Ridley Scott zich aan het verhaal van Mozes en de exodus van de Joden uit Egypte. Mozes wordt in deze film op knappe wijze gespeeld door Christian Bale. Hij wordt op jonge leeftijd gevonden en geadopteerd door de koninklijke familie van Egypte. Als zijn identiteit als Joodse prins onthuld wordt, levert dat een epische strijd op tussen goden en koningen.



Paddington


De beroemde Britse beer kreeg afgelopen jaar een eigen bioscoopfilm, die nu via on-demand kanalen beschikbaar is. De Peruviaanse beer reist in z'n eentje, op zoek naar avontuur, naar Londen en komt daar terecht bij de Brown en samen komen ze al gauw in een spannende situatie terecht, als een taxidermist zijn oog op Paddington laat vallen. Critici waren lovend over de film van regisseur Paul King, die een charmant en hartverwarmend verhaal wist te maken.



Asterix & Obelix: De Romeinse Lusthof


Na een viertal live-action films over de beroemde stripfiguren Asterix en Obelix, was het tijd voor een animatiefilm rond het beroemde duo. In deze goed ontvangen en prachtig geanimeerde film zien we hoe Caesar probeert voor eens en voor altijd af te rekenen met het Gallische dorpje, door er een Romeinse lusthof naast te bouwen. Zo wil hij de Galliërs integreren in de Romeinse cultuur.



Annie


Bijna iedereen zal de musicalklassieker Annie wel kennen. In deze eigentijdse versie zien we hoe de rijke politicus Will Stacks het weesmeisje probeert te adopteren, om zo zijn kansen op verkiezing te vergroten. Hij ziet zichzelf als een reddende engel, maar het is de vraag of Annie niet juist zijn reddende engel zal blijken te zijn.



Niets van dit alles missen? Vodafone Thuis is dan zeker het overwegen waard. O.a maandelijks kosteloos je TV-pakket aanpassen (HBO erin, HBO eruit), internet tot 500Mbps (wel afhankelijk van je postcode), 27 HD zenders en in totaal meer dan 100 kanalen. Daarnaast biedt Vodafone een ruime keuze uit premium zenders en themapakketten. Plus de gratis Vodafone TV App voor smartphone of tablet die het mogelijk maakt om overal in huis TV te kijken. Meer informatie



NieuwsFilm

meest populair