Viggo Mortensen wees rol in Tarantino's 'The Hateful Eight' af

De acteur wilde wel heel graag.

In een interview vertelde Viggo Mortensen dat hij een rol had aangeboden gekregen in regisseur Quentin Tarantino’s The Hateful Eight. Hij moest hem echter laten schieten, omdat hij te druk bezig was met projecten als Jauja. De acteur vindt het wel erg jammer.

”Tarantino wilde aan het einde van het jaar beginnen met de opnames en vooraf repetities houden,” aldus Mortensen. ”Dat zou gewoon niet werken met mijn schema. En dat is ook de enige reden waarom ik de rol afwees. Het zou echt, echt leuk zijn geweest om met Tarantino samen te werken. Ik denk dat hij erg slim en grappig is.”

Gelukkig is de cast van Tarantino’s film nog groot genoeg: rollen zijn er voor Channing Tatum, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern, Walton Goggins en Samuel L. Jackson.

The Hateful Eight speelt zich af in het wilde westen en toont een groep premiejagers die moet schuilen voor een sneeuwstorm. Dat doen ze in een garenwinkeltje. De ego’s van de verschillende premiejagers botsen uiteraard al snel, wat culmineert in een bloederige stand-off.



NieuwsFilm

meest populair