Bradley Cooper overweegt regiedebuut met remake 'A Star Is Born'

Clint Eastwood doet een stapje opzij voor zijn 'American Sniper'-ster.

Er wordt al sinds 2011 gesproken over een remake van A Star Is Born (1954), een film die op z'n beurt weer een remake was van de gelijknamige film uit 1937. De laatste keer dat we er iets van vernamen, zou Clint Eastwood de regie op zich nemen en was Beyoncé Knowles in beeld voor de hoofdrol. Inmiddels zijn we vier jaar verder en is er een boel veranderd. Zo meldt Deadline dat niet Eastwood, maar zijn American Sniper-ster Bradley Cooper de film zal gaan maken. Dit zou betekenen dat de acteur zijn regiedebuut maakt.

In A Star is Born worden de dromen van een gewoon meisje werkelijkheid wanneer ze de filmindustrie weet binnen te komen en een schijnbaar perfect huwelijk aangaat met een Hollywoodberoemdheid. Maar terwijl de ster van deze jonge vrouw begint te rijzen, zinkt echtgenoot Norman Maine steeds verder weg in drankzucht en misère.

Warner Bros. hoopt dat Cooper niet alleen gaat regisseren, maar ook een hoofdrol voor z'n rekening neemt. Hij kreeg in 2012 al eens een aanbod om in de remake te gaan spelen, en nu lijkt dit dan ook echt te gaan gebeuren. Het is nu alleen zaak om de uit beeld geraakte Beyoncé opnieuw bij het project te betrekken.



NieuwsFilm

meest populair