Reboot 'The Smurfs' smurft in 2017

En de eerste concept-art van Smurfenland is daar.

De eerder verschenen live-action/animatie Smurfen-films The Smurfs (2011) en The Smurfs 2 (2013), gezamenlijk goed voor een wereldwijde omzet van ruim $900 miljoen, hebben Sony Pictures Animation klaarblijkelijk niet helemaal overtuigd. De studio zet namelijk in op een reboot. De nieuwe Smurfs wordt namelijk compleet geanimeerd en moet eind maart 2017 verschijnen.

De nieuwe Smurfen-film wordt geregisseerd door Kelly Asbury (Shrek 2, Gnomeo & Juliet) en wordt geproduceerd door Jordan Kerner (Charlotte’s Web, The Smurfs) en Mary Ellen Bauder (Hotel Transylvania). De stemmencast is nog niet bekend.



Met een volledig geanimeerde film, die dichtbij de toon en het ontwerp staat van Peyo’s originele creatie, omarmen we alles dat de Smurfen zo geliefd maakt bij het wereldwijde publiek," aldus Rory Bruer, de baas Worldwide Distribution van Sony Pictures. "De datum is uitstekend voor deze film. De kinderen hebben een vakantie, het wordt al lente en mensen zijn bereid om dan af te komen op franchises met een wereldwijde aantrekkingskracht, zoals de Smurfen dat ook hebben."

Op de productieblog zijn bijgaande concept-art verschenen van de animatiefilm die op 31 maart 2017 moeten verschijnen in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Eerder werd de animatiefilm aangekondigd voor 12 oktober 2016.



NieuwsFilm

meest populair