Algemeen

Schwarzenegger maakt gehakt van 'Terminator: Salvation'

Hij heeft er bepaald geen spijt van, niet in die film te zien te zijn.

door Jim Pedd op 06.04.2015 om 18:59 in Algemeen
Arnold Schwarzenegger vertelde in een interview met Good Morning America dat hij bepaald geen fan is van de vierde film in de franchise, McGs Terminator: Salvation. Oorspronkelijk zou hij in die film te zien zijn, maar omdat hij het te druk had als Gouverneur van Californië, ging dat feestje niet door. Zijn gezicht werd digitaal over dat van een body double geplaatst.

”Ik denk dat de drie waar ik in zat, allemaal een eigen persoonlijkheid hadden en interessante verhaallijnen,” vertelde Schwarzenegger, die in het aankomende Genisys een rol gaat spelen. Blij dat hij niet in de vierde film in de franchise zat, is hij. ”God zij dank, die was verschrikkelijk.”

Begin juli mag men het opnieuw proberen met de franchise. Dan gaat Genisys in première, met een nieuwe cast en krijgt de franchise een nieuwe boost. Ditmaal wordt Kyle Reese (Jai Courtney) door John Connor (Jason Clarke) teruggestuurd in de tijd, om zijn bedreigde moeder Sarah (Emilia Clarke) tegen de machines van Skynet te beschermen. Maar dankzij de T-800 (Schwarzenegger), blijkt zij niet zo in gevaar te zijn als gedacht.

Terminator: Genisys gaat op 9 juli in première.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik vraag me af of Genisys zoveel beter zal zijn.... Ik vind Salvation ook geen topfilm maar die film ziet er beter uit dan Genisys. Het verhaal, de CGI en de overvloed aan oneliners zijn dingen waar ik me toch wat zorgen over maak.

FilmMaster

Avatar

Vind Salvation juist wel tof.

jaime91

Avatar

FilmMaster "Vind Salvation juist wel tof."


Er is 1 ding waar ik me onwijs aan stoor in Salvation en dat is de rol van Sam Worthington. Zijn personage slaat helemaal nergens op. Ze moeten mensen gewoon mensen laten en Terminators gewoon Terminators. Ik vraag me af welke idiot er ineens op kwam om dat te gaan combineren. En ook CGI Arnie sloeg nergens op.

Verder was de setting wel heel tof. De toekomst zag er heel grim en rauw uit. En er zaten ook best wat toffe actiescenes in. Ik vind het ook geen rampzalig slechte film maar vooralsnog de minste van de franchise. Ik vrees dat Genisys daar dik overheen gaat en wel super kut gaat worden.

adofmirosch

Avatar

Vond hem ook wel tof.
Die nieuwe zal wel ongeveer het zelfde niveau van Salvation wezen.

adofmirosch

Avatar

jaime91 "Er is 1 ding waar ik me onwijs aan stoor in Salvation en dat is de rol van Sam Worthington. Zijn personage slaat helemaal nergens op. Ze moeten mensen gewoon mensen laten en Terminators gewoon Terminators. Ik vraag me af welke idiot er ineens op kwam om dat te gaan combineren. En ook CGI Arnie sloeg nergens op.
"


Vondje? Vond die wereld juist minder en de half mens/robot juist wel tof.
Maar daar zijn de meningen over verdeeld.

Darthmar

Avatar

Voor mijn persoonlijke eindigde de franchise met T2.

Jan231

Avatar

En ik verwacht dat men gehakt van Schwarzenegger zal maken na de nieuwe film.

pmw84

Avatar

Hij vergat te zeggen hoe verschrikkelijk zijn rol was in deel 3!!!!


Ik vind T3 meest slechte uit de reeks gevold door T4


T1 and T2 zijn allebei super goed! Beide waren heel goed gemaakt voor hen tijd (jaren 80-90) ... Nog steeds vind ik Special Effects van T2 zooooo gruwelijk en realistisch! In T3 en T4 hebben ze dat voor geen meter kunnen overtreffen! Ik ben er ook bijna van overtuigd dat deel 5 een onzin bullshit is sinds die gast van Die Hard erin speelt (zoon van McClaine)


James Cameron is de enige man die Terminator moet en mag maken vind ik! Zo zonde dat zy die reeks verneukt heb en

SeanDeNiro

Avatar

Zelfs T3 had nog een licht Terminator sfeertje. Een zesje. Daarna kwam deel vier dat ook een vier was en wat nu komt kan niet veel beter zijn.

mauppie

Avatar

Ik vind salvation ook wel redelijk !!! vond deel drie slechter !!!!

flep

Avatar

Ik vind T4 stuk beter dan T3 salvation. Maar ja, de smaak van Arnie is denk ik ook erg anders dan die van mij als ik kijk naar de reeks expandables....

jaime91

Avatar

flep "Ik vind T4 stuk beter dan T3 salvation. Maar ja, de smaak van Arnie is denk ik ook erg anders dan die van mij als ik kijk naar de reeks expandables...."


Vind ik een beetje flauw. Ik denk dat niemand aan The Expendables heeft meegewerkt in de hoop er prijzen mee te verdienen, dus ik denk niet dat Arnie dat zal zien als een meesterwerk. Waarschijnlijk heeft Arnie net als de rest ja gezegd omdat hij nu nog de kans heeft met al die badass gasten (en ook wat dames) tegelijkertijd samen te werken. En daarnaast gewoon met z'n allen lol te hebben.

Ik zou ook ja zeggen als ik een actiester zou zijn. Daarnaast kan hij ook lachen om zichzelf en neemt hij zich niet al te serieus en dat vind ik top.

sonnycorleone

Avatar

Het enige hele slechte aan terminator 3 is nick, die stahl duidelijk de show niet. Salvation is op wat details na, 'n prima film. En wat arnie nu uitkraamt, krijgt ie binnenkort als 'n boemerang terug!

xarkov

Avatar

Deel 4 was een draak van een film. Deel 3 was een redelijke komedie.

Maar afgaande op de trailers van Genesis verwacht ik niet veel meer van 5 dan wat deel 4 is.

YOLO

Avatar

Schwarzenegger maakt gehakt van 'Terminator: Salvation' is makkelijk lullen. Hij speelde niet eens in de film. O+

Darthmar "Voor mijn persoonlijke eindigde de franchise met T2."
Voor mij ook. Het enige positieve van Salvation was Christian Bale als John Connor.

Wat ik zeker gewoon nu al jammer van vind Genisys is de hercasting van vele personages. Maar wel Arnold Schwarzenegger als de T-800 casten. Men kan dan wel zeggen ja maar ze gaan terug in de tijd. Oké, prima. De mensenlijke karakters zoals Sarah en Reese zijn weer jong. Maar waarom niet Robert Patrick als de T-1000? En waarom niet Anton Yelchin weer als (jonge) Kyle Reese.

bigmichiel

Avatar

Vond T3 eerlijk gezegt slechter dan T4, maar goed. Voor mij is de franchise na deel 2 al opgehouden, de rest is allemaal non-canon naar mn gevoel.

Manhood

Avatar

Ja, welke is nu beter? Je zou er zomaar een poll van kunnen maken. Wat mij vooral stoort is dat een onafhankelijk geproduceerde, originele film (wat de eerste Terminator was) onderdeel wordt van iets als de Marvel-films, Mazerunner en The Hunger Games: een franchise waarin men laat zien wat ze denken dat wij willen zien. En, zo te lezen, zat men er al twee keer naast. Natuurlijk verdedigt Schwarzenegger deel drie, hij moet wel. Maar ook dat is showbiz. Nee mensen, ik overweeg deeltje 5 over te slaan. Het herschrijven van het oorspronkelijke materiaal is wel heel erg pathetisch.

Ed Crane

Avatar

YOLO "Schwarzenegger maakt gehakt van 'Terminator: Salvation' is makkelijk lullen. Hij speelde niet eens in de film. O+

Voor mij ook. Het enige positieve van Salvation was Christian Bale als John Connor.

Wat ik zeker gewoon nu al jammer van vind Genisys is de hercasting van vele personages. Maar wel Arnold Schwarzenegger als de T-800 casten. Men kan dan wel zeggen ja maar ze gaan terug in de tijd. Oké, prima. De mensenlijke karakters zoals Sarah en Reese zijn weer jong. Maar waarom niet Robert Patrick als de T-1000? En waarom niet Anton Yelchin weer als (jonge) Kyle Reese."


Werkelijk? Bale die de hele film lang hysterisch zat te overacten en een nieuwe versie van z'n Batman-stem aan het uitproberen was? Nee sorry, ik vond hem juist bij de slechte dingen van de film horen. Bale heeft diverse malen in uiteenlopende films laten zien te kunnen acteren, maar bij deze rol ging ik me afvragen wat er aan de hand was met Bale. Misschien is dit de juiste verklaring:

Merlin

Avatar

Benieuwd naar de Tomatometer van Genisys. Weinig hoop voor een hoge score, alleen al statistisch gezien de films waar Schwarzenegger de laatste jaren in acteerde.
Audience score van zijn laatste Terminator film (47%) lag onder die van Salvation (54%) ...

starbass

Avatar

Vond Salvation ook vele malen beter dan deel 3, dat deel was gewoon leedvermaak.

flep

Avatar

jaime91 "Vind ik een beetje flauw. Ik denk dat niemand aan The Expendables heeft meegewerkt in de hoop er prijzen mee te verdienen, dus ik denk niet dat Arnie dat zal zien als een meesterwerk. Waarschijnlijk heeft Arnie net als de rest ja gezegd omdat hij nu nog de kans heeft met al die badass gasten (en ook wat dames) tegelijkertijd samen te werken. En daarnaast gewoon met z'n allen lol te hebben.

Ik zou ook ja zeggen als ik een actiester zou zijn. Daarnaast kan hij ook lachen om zichzelf en neemt hij zich niet al te serieus en dat vind ik top."


Hoezo flauw? Het is toch gewoon mijn mening. En hij is regisseur en mede schrijver, hij heeft erg veel invloed gehad op de ontwikkeling en het eind resultaat. En ik vind het jammer dat hij met zo'n leuk team zulke films heeft neer gezet. Al die gasten bekeek ik 15 tot 20 jaar geleden en had ze graag op een Naar mijn idee betere manier terug gezien.

Spijker2

Avatar

In ieder geval geen McG, wat iemand ooit in die regisseur heeft gezien, is mij een raadsel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair