Schwarzenegger maakt gehakt van 'Terminator: Salvation'

Hij heeft er bepaald geen spijt van, niet in die film te zien te zijn.

Arnold Schwarzenegger vertelde in een interview met Good Morning America dat hij bepaald geen fan is van de vierde film in de franchise, McGs Terminator: Salvation. Oorspronkelijk zou hij in die film te zien zijn, maar omdat hij het te druk had als Gouverneur van Californië, ging dat feestje niet door. Zijn gezicht werd digitaal over dat van een body double geplaatst.

”Ik denk dat de drie waar ik in zat, allemaal een eigen persoonlijkheid hadden en interessante verhaallijnen,” vertelde Schwarzenegger, die in het aankomende Genisys een rol gaat spelen. Blij dat hij niet in de vierde film in de franchise zat, is hij. ”God zij dank, die was verschrikkelijk.”

Begin juli mag men het opnieuw proberen met de franchise. Dan gaat Genisys in première, met een nieuwe cast en krijgt de franchise een nieuwe boost. Ditmaal wordt Kyle Reese (Jai Courtney) door John Connor (Jason Clarke) teruggestuurd in de tijd, om zijn bedreigde moeder Sarah (Emilia Clarke) tegen de machines van Skynet te beschermen. Maar dankzij de T-800 (Schwarzenegger), blijkt zij niet zo in gevaar te zijn als gedacht.

Terminator: Genisys gaat op 9 juli in première.

NieuwsFilm

meest populair