Emma Stone & Andrew Garfield vermoedelijk uit elkaar

Ze hebben een time-out uitgeroepen, omdat een lange afstandsrelatie niet zou werken.

Ze waren bijna vier jaar lang bij elkaar, maar nu lijkt hun relatie tijdelijk voorbij te zijn: Emma Stone en Andrew Garfield (allebei te zien in de twee Amazing Spider-Man films) hebben besloten hun relatie op pauze te zetten, omdat eenieder aan een andere kant van de wereld zit.

Zo is de 31-jarige Garfield momenteel in Taiwan, China voor de opnames van Martin Scorsese's Silence. Stone (26 jaar) verblijft gewoonlijk in de Verenigde Staten om daar haar carrière voort te zetten. Zij is op het moment met projecten bezig zoals Aloha en de Woody Allen film Irrational Man.

Een bron vertelde aan People Magazine over de breuk: "Andrew is overzee en heeft zichzelf aan het project overgeleverd, en verwaarloosd daarbij al het andere. Het is daarentegen nog te vroeg om te zeggen dat de relatie voorbij is. Ze nemen een pauze van elkaar. Hun agenda's zijn overvol. Vanwege hun werkzaamheden en carrières hebben ze elkaar niet kunnen zien."

De laatste keer dat ze samen gespot waren, was begin dit jaar. De ingewijde verklapte ook dat het duo precies een jaar geleden over een huwelijk zat te peinzen.



NieuwsFilm

meest populair