Actievolle trailer Marvels 'Ant-Man'

Met een wel heel geinige actiescène aan het eind.

Na de teaser van eerder vandaag, is er nu de volledige trailer van Marvels afsluiter van Phase Two, Ant-Man. De trailer van de door Peyton Reed geregisseerde film laat veel meer actie en humor zien dan de eerste teaser. Vooral de laatste actiescène in de trailer is erg geinig om te zien, en toont een gevecht tussen slechterik Yellowjacket (Corey Stoll) en titelheld Ant-Man (Paul Rudd).

De teaser laat verder zien dat Ant-Man boordevol inventieve actie zal zitten. Het wisselen in grootte en het trainen met mieren, vormen allebei interessante toevoegingen aan het Marvelfilmuniversum. Verder liet Kevin Feige weten dat Ant-Man niet als een soort epiloog op Avengers: Age of Ultron dient. ”Je ontmoet nieuwe personages, maar het pikt tegelijk de draad op van Age of Ultron. […] En het verbindt een boel. Ook zien we veel meer dan Hank Pyms mening ten opzichte van de Avengers, tegenover S.H.I.E.L.D. en tegenover het filmuniversum in het algemeen.” En dat moet weer zijn uitwerking hebben in Captain America: Civil War. Vermoedelijk leren we daar echter snel meer over.

Maar eerst moet het verhaal van Ant-Man nog verteld worden, waarin oplichter Scott Lang (Paul Rudd) zijn innerlijke held moet omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak voor een nieuwe generatie dreigingen te beschermen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren, die de wereld zal redden. Ant-Man gaat op 6 augustus in première.



NieuwsFilm

meest populair