Algemeen

FT Off-topic 13 april 2015

Plaats hier al je filmnieuws en video's die wij (nog) niet geplaatst hebben.

door FilmTotaal op 13.04.2015 om 16:30 in Algemeen
Alles kan hier dus door jullie zelf gepost worden. Nieuwtjes, roddels, video's etc... (geen schaamteloze zelfpromotie of spam)

Graag zien we dat jullie een bronvermelding met link bij je bericht plaatsen.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dida24

Avatar

Terminator Genisys trailer 2!

https://www.youtube.com/watch?v=rGSxss7gWak

jaime91

Avatar

Dida24 "Terminator Genisys trailer 2!

https://www.youtube.com/watch?v=rGSxss7gWak"


Zet er ook even bij dat die trailer een belangrijke plottwist spoilt wil je. O+

Ik heb de trailer nog niet bekeken, maar iemand verklapte die twist op twitter. Ik snap totaal niet waarom ervoor gekozen wordt een film op die manier te marketen? Ik vind het te idioot voor woorden dat Paramount het nodig vind de hele film te verklappen in een trailer. Hoe dom kun je zijn? Dit is niet je film verkopen, dit is je film de nek omdraaien.

Daarnaast ben ik deels ook wel blij dat ik de twist al weet voordat ik de film ging zien want het bevestigd mijn voorgevoel van de film. Namelijk dat deze Terminator film de franchise definitief om zeep zal helpen, en dat het een bagger film wordt. En zonder twijfel de slechtste van de franchise. Ik weet niet hoe ze die twist gaan verklaren maar vooralsnog vind ik dat ze daarmee een dikke drol leggen op de verhaallijn van de Terminator franchise, en hun reet ermee afvegen en ze het helemaal niet serieus nemen.

Dat vind ik zo zonde, wat de franchise begon zo goed. En je kan er een ontzettend interessante richting mee op. Maar niet op die manier. Het zou mij ook niet verbazen als de franchise gigantisch zal gaan floppen, want de trailers die ik wel gezien heb zien er niet al te best uit. Arnie is ook niet meer de grote naam die hij ooit geweest is, en heeft de afgelopen jaren de een na de andere flop achter zijn naam staan. Dus ik zie mensen ook niet naar deze film gaan omdat Arnie weer terug is als Terminator. En als ze dan ook nog een trailer uitbrengen met de plottwist, waarom moet je de film dan nog gaan zien?

Ik ben in ieder geval klaar met Genisys. Ik heb alleen nog interesse als de recensies goed blijken te zijn. Maar dat zal vast niet.

basdewit

Avatar

In reactie op Joss Whedons commentaar op de Jurassic Park clip :

Ik snap wel een beetje waar Whedons commentaar vandaan komt.
Seksistisch is een groot woord, maar het is een behoorlijke ouderwetse rolverdeling waardoor het erg oubollig overkomt.

Hier is een YouTube-clip waarin de vergelijking wordt gemaakt tussen deze clip en jaren 80 sit-com karakters:Het blijft ook verbluffend dat de marketingafdeling van Universal juist dit fragment heeft uitgebracht om mensen enthousiast te krijgen voor de film.

David1

Avatar

Dida24 "Terminator Genisys trailer 2!

https://www.youtube.com/watch?v=rGSxss7gWak"


Ze laten wel erg veel zien imo..

StarWars2015

Avatar

jaime91 "Zet er ook even bij dat die trailer een belangrijke plottwist spoilt wil je. O+
"

O+
Trailers kijken is altijd op eigen risico... :X

Ben het wel met je eens wat betreft de plottwist, hoe dom kun je zijn als filmmaker O+

Paranoid

Avatar

StarWars2015 "Ben het wel met je eens wat betreft de plottwist, hoe dom kun je zijn als filmmaker O+"


Filmmaker maken de trailers niet. Dat doet marketing.

basdewit "Ik snap wel een beetje waar Whedons commentaar vandaan komt. Seksistisch is een groot woord, maar het is een behoorlijke ouderwetse rolverdeling waardoor het erg oubollig overkomt."


Als het andersom was geweest, hij de stiff en zij de life-force, was het een typische MPDG geweest en was het nog meer seksistisch.

jaime91

Avatar

StarWars2015 "O+
Trailers kijken is altijd op eigen risico... :X"


Dat vind ik dus onzin. Een trailer hoort een film te verkopen. Hoort mij als filmkijker enthousiast te maken voor een film. Het ervoor zorgen dat ik mijn 10 euro eraan wil uitgeven. Niet de hele film aan mij laten zien, want waarom zou ik er dan nog 10 euro aan gaan uitgeven?

Blijkbaar is dat voor sommige studio's ontzettend lastig om te begrijpen. En als ik geen trailers meer kijk, hoe moet ik dan enthousiast worden voor een film? Ik ben namelijk niet iemand die blind een film ingaat. Daarvoor is 10 euro me teveel geld.

benjamin

Avatar

jaime91 "Dat vind ik dus onzin. Een trailer hoort een film te verkopen. "
Dat zou moeten, maar helaas heeft hij wel een punt.

YOLO

Avatar

'Avengers: Age of Ultron': What you want to know – and what you DON'T

Someone dies. Someone important. And unlike other deaths in the Marvel Cinematic Universe, this person goes down and stays down. No final-reel resurrection or misdirection. Marvel has cried wolf a bit too often in this department, so while it would be a truly rotten spoiler to reveal which character falls in Age of Ultron, it actually ups the suspense to go in knowing that not everyone will make it out.

jaime91

Avatar

benjamin "Dat zou moeten, maar helaas heeft hij wel een punt."

Ja klopt, het is niet de eerste keer dat dit gebeurt maar ik kan niet alleen afgaan op een cast, een synopsis en een poster of ik een film wel of niet wil zien. Dat is belachelijk.

Ik kan me daar ook ontzettend boos over maken. Al weet ik dat dat toch geen zin heeft, want dit blijft toch gebeuren. Ik snap alleen niet waarom. Wie haalt het in zijn hoofd om de film in een 3 minuten durende trailer te gaan verklappen?

Zijn ze bang dat de film het niet goed zal gaan doen? Doen ze het daarom? Want als dat zo is, dan gaat de film het echt niet beter doen als je alles in een trailer onthuld. Dan kun je hem net zo goed gratis aanbieden op het internet. Ik zou graag willen weten wat het idee hierachter is. Ik vind het bizar.

StarWars2015

Avatar

jaime91 "Ja klopt, het is niet de eerste keer dat dit gebeurt maar ik kan niet alleen afgaan op een cast, een synopsis en een poster of ik een film wel of niet wil zien. Dat is belachelijk.

Ik kan me daar ook ontzettend boos over maken. Al weet ik dat dat toch geen zin heeft, want dit blijft toch gebeuren. Ik snap alleen niet waarom. Wie haalt het in zijn hoofd om de film in een 3 minuten durende trailer te gaan verklappen?

Zijn ze bang dat de film het niet goed zal gaan doen? Doen ze het daarom? Want als dat zo is, dan gaat de film het echt niet beter doen als je alles in een trailer onthuld. Dan kun je hem net zo goed gratis aanbieden op het internet. Ik zou graag willen weten wat het idee hierachter is. Ik vind het bizar."

Ik ben het volkomen met je eens hoor wat betreft trailers. Er zijn maar enkele films per jaar die een echte trailer maken zonder de hele film te laten zien. Ik ga zelf niet zo snel naar comedy's in de bioscoop, maar als ik zie dat ze 50% van de geslaagde grappen al in de trailer stoppen vergaat me de zin al. Horror films hebben daar vaak ook een handje van.

adofmirosch

Avatar

Waar blijft de boxoffice van vorige week?

basdewit

Avatar

Paranoid "Als het andersom was geweest, hij de stiff en zij de life-force, was het een typische MPDG geweest en was het nog meer seksistisch."


Daar heb je denk ik wel gelijk in.

Ik denk wat vooral problematisch overkomt is dat de karakters niet zo goed geschreven lijken. Maar ik hoop vooral dat het een ongelukkig gekozen clip is, die buiten de context van de film veel te droog overkomt.

Maar toch, hadden ze niet beter een stukje dinosaurusspektakel naar buiten kunnen brengen in plaats van dit? Want dat is uiteindelijk het voornaamste wat we in een Jurassic Park film willen zien.

adofmirosch

Avatar

Http://www.animatieblog.nl/2015/04/trailer-anime-the-boy-and-the-beast/

Nieuwe traile anime the boy and the beast.

benjamin

Avatar

jaime91 "Zijn ze bang dat de film het niet goed zal gaan doen? Doen ze het daarom? (...) Ik vind het bizar."
Ik ben het helemaal met je eens wat betreft wat een trailer zou moeten zijn. Waarom het dan anders is? Ik zie twee redenen:

Ten eerste gewoon het feit effectief dat je de film moet verkopen dus dat je in de campagne je troeven moet tonen en helaas gaan mensen dus niet snel te veel troeven achter de hand houden. Dus als je een film als Rise Of The Planet Of The Apes hebt waar de meeste actie wordt opgespaard tot de climax (en terecht) gaat men veel van die climax al tonen om zo de actie te gebruiken om kijkers te lokken.

En anderzijds (wat ik echt vreemd vind) lijkt er toch een publiek voor dit soort campagnes - teasers voor trailers is pakweg iets dat toch geen effect heeft als het gaat om materiaal waar niet sowieso al interesse voor is. Ik zou denken dat na twee succesvolle films die teaser voor Hobbit 3 (met de zang van Pippin) voldoende was om volk te lokken en ik heb bewust de tweede trailer niet gezien om niet te veel al gezien te hebben, maar anderzijds had je dan mensen die plots begonnen te smeken om een tweede trailer.

Al moet ik toch toegeven dat de Terminatorfilms wel het ergst zijn met deze twist en de trailers van Salvation die ook al aardig wat lieten zien over Sam Worthington z'n personage.

Glennekeeeee

Avatar

Voor mensen die nog moesten twijfelen of fast and furious seven de kaap van 1 miljard zal halen...
na amper 2 weken staat hij al op 800 miljoen en is op weg naar een record in een china...

ik schat dat de film 1,250 miljard zal halen

MovieMeneer

Avatar

Er zijn door Marvel twee nieuwe clips van Avengers Age of Ultron uitgebracht.
clip2: Clip2
clip3: Clip3

(de 1e clip is al eerder vandaag verschenen:1e Clip)

StarLord

Avatar

De vrouwenheldenfilm Wonder Woman moet op zoek naar een andere regisseur. Michelle MacLaren heeft het filmproject verlaten.

Dat meldt The Hollywood Reporter.

"Wegens creatieve meningsverschillen hebben Warner Bros. en Michelle MacLaren besloten niet samen door te gaan met het ontwikkelen en regisseren van Wonder Woman", zo meldt de filmstudio in een verklaring. Het is niet duidelijk waarover de twee partijen het oneens zijn.

benjamin

Avatar

StarLord "De vrouwenheldenfilm Wonder Woman moet op zoek naar een andere regisseur. Michelle MacLaren heeft het filmproject verlaten.

Dat meldt The Hollywood Reporter.

"Wegens creatieve meningsverschillen hebben Warner Bros. en Michelle MacLaren besloten niet samen door te gaan met het ontwikkelen en regisseren van Wonder Woman", zo meldt de filmstudio in een verklaring. Het is niet duidelijk waarover de twee partijen het oneens zijn."
Klinkt alvast niet veelbelovend...

nieuwslaatste nieuws

meest populair