Andy Samberg en Kelsey Grammer te horen in animatiefilm 'Storks'

De film van Warner Bros. moet een vernieuwend beeld geven van de ooievaar fabel.

De Animation Group van filmstudio Warner Bros. gaat hedendaags als een tierelier. Vooral na het succes van The Lego Movie van vorig jaar zijn er heel wat projecten in de maak. Toegegeven, de meeste zijn spin-offs van de vorige titel, waaronder Lego Batman, Lego Ninjago en Billion Brick Race, maar ook zijn er enkele prenten die op zichzelf staan. Één daarvan is Storks en Deadline bericht nu dat de eerste twee namen gevonden zijn om hun stem in te spreken.

Het betreft grappenmakers Andy Samberg (Hot Rod) en Kelsey Grammer (sitcom Frasier). Wie zij in de animatiefilm zullen inspreken is nog niet bekend. Over het project zelf is ook nog niet veel weggeven, behalve dat Warner Bros. onthulde een grappige en vernieuwende blik te werpen op de mythes rondom ooievaars. Het zal niet op het korte filmpje van Pixar, getiteld Partly Cloudy, lijken. De filmstudio erkende dat Storks een origineel verhaal zal zijn, geschreven door Nicholas Stoller (Bad Neighbours).

Stoller zal samen met Doug Sweetland (Presto, ook een Pixar-short) de film regisseren. Stoller zal eveneens produceren. Hij wordt hierbij terzijde gestaan door The Lego Movie-regisseurs Phil Lord en Christopher Miller.

Storks moet volgend jaar op de 23ste van september uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair