Gerucht: 'X-Men: Apocalypse' en 'Wolverine 3' vormen einde X-Men Universum

El Mayimbe gelooft dat het vertrek van Hugh Jackman daarvoor zorgt.

El Mayimbe stelt dat er snel een einde gaat komen aan Bryan Singers X-Men-universum. Volgens hem brengen de films X-Men: Apocalypse en Wolverine 3 een einde aan het filmuniversum. Mayimbe schrijft het volgende op zijn Instagram-pagina:

”#GERUCHT Mij is verteld dat X-Men: Apocalypse & Wolverine 3 het einde vormen van het Bryan Singer X-MEN universum dat hij in 2000 lanceerde. Is logisch aangezien Hugh Jackman ook zei dat Wolverine 3 zijn laatste film als Logan zal zijn. Het einde van een tijdperk.”

Of dit enkel het einde van Singers bemoeienis met de franchise betekent, of dat Fox een compleet nieuw universum lanceert, wordt niet duidelijk uit de post van Mayimbe. Logisch klinkt het niet, want Fox heeft net een hele reeks nieuwe acteurs gecast om jonge versies van erg bekende mutanten te spelen.

Denk maar aan Tye Sheridan (Cyclops), Sophie Turner (Jean Grey), Alexandra Shipp (Storm), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) en Ben Hardy (Angel). Het lijkt zeer waarschijnlijk dat zij het stokje overnemen in de franchise en contracten hebben getekend voor meerdere films.

Wat vinden jullie? Moet het X-Men-universum gereboot worden?



NieuwsFilm

meest populair