'Beverly Hills Cop 4' voor onbepaalde tijd uitgesteld

Het scenario klopt nog steeds niet.

Eind 2013 werd de film nog aangekondigd, maar sindsdien is er weinig bekend gemaakt rond Beverly Hills Cop 4. Dat de nieuwe film over Alex Foley er niet gaat komen op 25 maart 2016, zoals oorspronkelijk gepland, zal dus weinig mensen verbazen. Wel blijven Eddie Murphy en Brett Ratner verbonden aan het project.

Mogelijk heeft de beslissing ook te maken met het feit dat rond de geplande release ook Batman v Superman: Dawn of Justice uit komt. De vierde film in de franchise komt van Jerry Bruckheimer, die er zijn eerste project bij Paramount van maakte.

Op dit moment zou vooral het scenario problematisch zijn. Murphy wil de film alleen maken als hij echt tevreden is met het scenario en het is nog niemand gelukt om hem tevreden te stellen. ”Ik maak geen Beverly Hills Cop, tenzij er een fantastisch scenario is,” vertelde hij in januari. ”Ze doen hun best het goed te maken. Ik heb een paar versies gelezen die wel ergens op lijken, maar ik ga geen slechte film maken, alleen om wat geld te verdienen. Het moet allemaal kloppen.”



NieuwsFilm

meest populair