Algemeen

Titel derde 'Planet of the Apes' onthuld

Bereid je voor op oorlog.

door Jim Pedd op 15.05.2015 om 18:11 in Algemeen
Eerst was er Rise, toen kwam de Dawn en nu komt er War naar de Planet of the Apes-franchise. De nieuwe film, geregisseerd door Matt Reeves, krijgt de titel War of the Planet of the Apes. Collider meldde dit nieuws op basis van bronnen die zeer zeker waren van hun stelling. Vreemd lijkt het ook niet, gezien het feit dat ons eerder al verteld werd dat de film zou draaien om de onvermijdelijke oorlog tussen mens en aap.

”We weten dat oorlog niet vermeden werd tegen het einde van Dawn,” aldus Reeves recent over de film. ”Dit laat ons zien in welke wereld hij [Caesar] moet leven. Waar hij met omstandigheden te maken krijgt, die hij wilde vermijden. Maar nu staat hij daar in het midden van. De zaken die gebeuren in dat verhaal zullen hem op grote manieren testen, op manieren waar zijn relatie met Koba hem flink achterna zit. Het wordt een episch verhaal. Je hebt waarschijnlijk wel gelezen hoe ik de eerste film omschreef als iets waarin hij van eenvoudige komaf opklom naar de plek van een revolutionair. De tweede film draaide om de vraag, hoe hij een leider kon worden. En dit wordt het verhaal waarbij hij gevestigd raakt als belangrijk figuur in de apengeschiedenis, een soort Bijbels figuur. Hij wordt een mythisch figuur, zoals Mozes.”

De film gaat in juli 2017 in première.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Op elke andere manier zou het belachelijk klinken, een aap als een mythisch figuur. Niet in deze filmserie Smiley face Zie erg naar deel 3 (de rest telt voor mij niet mee) uit! T+)

adofmirosch

Avatar

Vind rise en dawn een van de beste films van de laaste jaren.
Kijk hier enorm naar uit word moeilijk het 2e deel te overtreffen.

adofmirosch

Avatar

airbender "Hoop wel dat ze dit keer helemaal los gaan want de vorige twee waren een beetje tam."Dan zit je toch echt verkeerd bij een planet of the apes film.

YOLO

Avatar

Ik vond Koba in de vorige apes een geweldig goed geschreven karakter. Toby Kebbell deed goed zijn best om zich staande te houden tegen Andy Serkis. Hopelijk is hij weer van de partij in deel 3.

adofmirosch

Avatar

YOLO "Ik vond Koba in de vorige apes een geweldig goed geschreven karakter. Toby Kebbell deed goed zijn best om zich staande te houden tegen Andy Serkis. Hopelijk is hij weer van de partij in deel 3."Jah koba komt trug stond een keer op filmtotaal.
Indd een geweldige karakter maar vind hem een goed einde hebben zo.

DeMuizenkoning

Avatar

adofmirosch "Jah koba komt trug stond een keer op filmtotaal.
Indd een geweldige karakter maar vind hem een goed einde hebben zo."


Hetzelfde hier, was een goed einde, vind het daardoor beetje jammer dat hij hoogstwaarschijnlijk weer terug komt... In mijn ogen heeft hij zijn rol gespeeld, vind niet dat ze hetzelfde trucje moeten herhalen. Al helemaal met de oorlog die nu aankomt, lijkt me druk genoeg. Maar ja, zo lang ze er maar iets goeds mee doen en mooi verder gaan zal ik niet klagen.

FilmMaster

Avatar

Klinkt niet goed eigenlijk.

Jan231

Avatar

Prima titel! niet verrassend, maar lekker duidelijk.

Ik kijk hier wel bijzonder naar uit. Dawn of the planet of the apes is wat mij betreft de enige film van de afgelopen +/- 5 jaar die CGI/computereffecten goed heeft ingezet.

adofmirosch

Avatar

DeMuizenkoning "Hetzelfde hier, was een goed einde, vind het daardoor beetje jammer dat hij hoogstwaarschijnlijk weer terug komt... In mijn ogen heeft hij zijn rol gespeeld, vind niet dat ze hetzelfde trucje moeten herhalen. Al helemaal met de oorlog die nu aankomt, lijkt me druk genoeg. Maar ja, zo lang ze er maar iets goeds mee doen en mooi verder gaan zal ik niet klagen."Mischien als bijrol na zijn grote val aant einde.

adofmirosch

Avatar

Hoe werken die [spoiler]

Scheerzeep

Avatar

adofmirosch "Hoe werken die 'spoiler'"


Staat onder het kopje: 'Beschikbare opmaak codes' onder het kader waarin je moet typen om een reactie te kunnen plaatsen.

Je kunt ook het onderstaande kopiëren via een 'quote', verwijder dan de woorden 'verwijder dit' en typ tussenin je stuk tekst wat je wilt verbergen.

verwijder dit

Decepticon

Avatar

adofmirosch "Jah koba komt trug stond een keer op filmtotaal.
Indd een geweldige karakter maar vind hem een goed einde hebben zo."
Vind ik ook, ik vind het ook een goed einde hebben (voor Koba).
Ik hoop dat ze hem niet terug laten keren, zou betere zijn.

Iig weer een goede titel voor een film in deze nieuwe franchise. Zowel Rise en Dawn zijn verschrikkelijk goede films.
Ik hoop dat War die eer in stand houdt!

bioshock300

Avatar

Is er ook iemand die zich afvraagt waarom we nog steeds niets over de dr strange film horen die ook voor 2016 staat

adofmirosch

Avatar

bioshock300 "Is er ook iemand die zich afvraagt waarom we nog steeds niets over de dr strange film horen die ook voor 2016 staat"


Denk dat Marvel zich nu vooral stort op de campagne van captain america 3, denk dat we na ant-man meer nieuws over dr.strange krijgen.

Decepticon

Avatar

adofmirosch "Denk dat Marvel zich nu vooral stort op de campagne van captain america 3, denk dat we na ant-man meer nieuws over dr.strange krijgen."
Nee joh, ik denk dat dat nog wel wat langer duurt.
Ze zullen ons eerst lekker blijven maken voor Civil War en als we richting de release gaan van Civil War, zullen ze zich storten op Dr. Strange campagne.

Wait a minute, waarom wordt hier besproken?

Down1986

Avatar

Ik vind deze film franchise heel goed georganiseerd. Het word niet per jaar vertoond en ze nemen er echt de tijd voor om het te maken.

Roeltje

Avatar

Prima titel voor een film waar ik ONWIJS naar uitkijk! Smiley face

benjamin

Avatar

adofmirosch "Jah koba komt trug stond een keer op filmtotaal.
Indd een geweldige karakter maar vind hem een goed einde hebben zo."
Ik weet niet of dat nu officieel was of maar een gerucht - wat mij betreft mag hij gerust dood blijven.

M0vieFreak

Avatar

Deel een en twee waren hele goede films en kijk ook erg uit naar de volgende deel. De titel is goed en hoop dat hier een bevestiging komt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair