Melissa McCarthy heeft Walk Of Fame-ster gekregen

De straten van Hollywood zijn verder uitgebreid met een nieuwe naam.

Comédienne Melissa McCarthy (The Heat) is afgelopen dinsdag op grote wijze geëerd. Ze bemachtigde namelijk haar eigen ster op de Walk of Fame in Hollywood. De ceremonie vond plaats, zoals traditioneel, voor het Chinese TCL Theater. De 44-jarige McCarthy stond er uiteraard niet alleen voor. Ze werd vergezeld door haar man Ben Falcone, haar moeder en zus, Ellen DeGeneres en regisseur Paul Feig.

Tijdens haar toespraak onthulde McCarthy dat het door haar ouders kwam dat ze een actrice geworden is. "Elke keer wanneer ik zei dat ik met school zou stoppen om stand-up komedie te vervolgen, zeiden mijn ouders: 'Top, werk heel erg hard en het zal je waarschijnlijk lukken.' Dat herhaalden ze gedurende de twintig jaren die ik nodig had om hier te komen. Op een bepaalde manier gaven ze me eigenlijk waardeloos advies."

McCarthy begon haar carrière, zoals ze hierboven vermeldde, als een stand-up comédienne. Later kreeg ze vele tv-rollen te pakken, waaronder in Gilmore Girls, Samantha Who? en haar eigen serie Mike & Molly. Ze won voor de laatstbedoelde een Oscar en een nominatie voor haar bijdrage aan Bridesmaids.

Over twee weken komt haar nieuwste prent uit: Spy.



NieuwsFilm

meest populair