Concept-art Cyclops en Jean Grey voor 'X-Men: Apocalypse'

Plus een fraai nieuwe setfoto van Deadpool!

De nieuwste editie van Empire Magazine zoomt onder meer in op de eerstvolgende X-Men film X-Men: Apocalypse. Bij het artikel is concept-art geplaatst van twee nieuwe mutanten, namelijk van Cyclops en Jean Grey, respectievelijk gespeeld door Tye Sheridan en Sophie Turner.

De onderstaande concept-art lijkt te onthullen de film zich (ook) zal afspelen in de jaren 80, gezien het gedateerde logo van Pepsi. Tevens zouden de X-Mannen outfits dragen die lijken op de outfits uit de 'All-New X-Men'-comics. Cyclops zou mogelijk in gevecht zijn met het personage Archangel.

Klik voor een vergroting



In de vorige X-Men films waren de rollen nog toebedeeld aan acteur James Marsden en de Nederlandse actrice Famke Janssen. Zij debuteerden in Bryan Singers eerste X-Men film. Naar verluidt zal X-Men: Apocalypse zijn laatste zijn.

Apocalypse draait vanaf 19 mei 2016 in de Nederlandse bioscoop. Een paar maanden daarvoor krijgen we nog de spin-off Deadpool te zien. Van deze film zie je hieronder een setfoto, eveneens gepubliceerd in de meest recente editie van Empire Magazine:





NieuwsFilm

meest populair