Nieuwe tv-spot 'Terminator: Genisys' met 'n verwarde J.K. Simmons

Onze drie helden staan er niet alleen voor.

In de nieuwste tv-spot van de sf/actiefilm Terminator: Genisys zien we in plaats van Sarah Connor of Kyle Reese iemand anders voor de verandering in de spotlights staan. Het betreft J.K. Simmons, waarvan Empire Magazine eerder onthulde dat hij detective O'Brien zou spelen. In de onderstaande video komen we erachter dat hij de paden van onze helden kruist en hen waarschijnlijk zal helpen tijdens het redden van de wereld, hoewel hij last heeft van nerveuze trekjes.



Aankomend jaar zullen we zien hoe Skynet voor 'n vijfde keer een eind aan de mensheid wil maken. John Connor (Jason Clarke) stuurt wederom zijn beste soldaat, Kyle Reese (Jai Courtney), terug in de tijd om zijn moeder Sarah (Emilia Clarke) te redden. Sarah is echter al op de hoogte van het naderende onheil en ze wordt geassisteerd door een oude Terminator (Arnold Schwarzenegger). Gezamenlijk gaan ze een gevaarlijke missie tegemoet, bestaande uit nieuwe en geavanceerde vijanden. Vechten voor de toekomst was nog nooit zo zwaar geweest.

Naast de bovengenoemde namen zijn er ook rollen voor Matt Smith en Byung-Hun Lee. Laatstgenoemde zal ook een Terminator spelen in de door Alan Taylor geregisseerde film. De prent, die 9 juli uit zal komen, moet een eerste deel voorstellen in een nieuwe geplande trilogie.

NieuwsFilm

meest populair