Tilda Swinton wordt The Ancient One in 'Doctor Strange'

En er is een gerucht over de rol van de Dood in de film.

Tilda Swinton staat volgens THR op het punt te tekenen voor een hoofdrol in Marvels Doctor Strange. De veelzijdige actrice zou de leermeester van Benedict Cumberbatchs Doctor moeten spelen, een Tibetaanse mysticus met de naam The Ancient One. Verder is er nog een gerucht, gebaseerd op een tweet van regisseur Scott Derrickson.

Eerst echter Swintons rol; die van The Ancient One. In de comics is het personage een man, maar in de film wordt het dus een vrouwelijk personage. Waarom precies weet THR niet te vertellen, maar naar het schijnt heeft Marvel enige tijd gezocht naar een geschikte acteur. Deze kon echter niet gevonden worden en om die reden besloot de studio tot het omwisselen van het geslacht van het personage.

Bovenstaande tweet heeft verder gezorgd voor een boel geruchten. Het zou zo zijn dat de Dood zelf een rol gaat spelen in Doctor Strange, waarmee de film een grote band zou hebben met de tweedelige Avengers: Infinity War. Dat valt dan weer terug te voeren op de schurk Thanos (Josh Brolin), die de Infinity Stones verzamelt om de affectie van de Dood te krijgen. Dat Derrickson bovenstaande cover plaatst op de social media, zou erop wijzen dat het personage in de film voorkomt.

Doctor Strange moet in november 2016 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair