'Starlight' en 'Chrononauts' eerstvolgende Mark Millar-films

Eerder werden van Mark Millar al de comics Wanted, Kick-Ass en The Secret Service verfilmd.

De comics van Mark Millar zijn geliefd in Hollywood. Na het succesvolle Wanted volgden de verfilmingen Kick-Ass en Kingsman: The Secret Service. Nu meldt de comic-grootheid dat ook de Millarworld-titels Starlight en Chrononauts een verfilming krijgen.

Millar sprak met de website Joblo: "De volgende twee waarvan ik denk dat ze snel worden verfilmd zijn Starlight en Chrononauts. Zullen waarschijnlijk op hetzelfde moment worden gemaakt als Kingsman 2, al dan niet eerder. Ik denk dat het script voor Starlight al klaar is. Deze is geschreven door Gary Whitta en we zoeken nu naar een regisseur."

De comic Starlight gaat over het personage Duke McQueen, een man die zijn leven heeft gewijd aan het redden van het universum en vervolgens genoot van zijn familieleven. Zijn vrouw is nu echter overleden en zijn kinderen zijn het huis uit. Duke leidt een rustig, afgezonderd bestaan, tot hij een onverwachte boodschap ontvangt uit een andere wereld, waarin hij wordt opgeroepen om nog een keer in actie te komen.

Chrononauts volgt de geniale wetenschappers Corbin Quinn en Danny Reilly, twee vrienden die er op een bepaald moment achter komen hoe ze door de tijd kunnen reizen. Gebruiken de heren deze kennis om de wereld te verbeteren, of denken ze enkel aan zichzelf?

Overigens worden in de nabije toekomst al comics van Millar gebruikt voor twee grote superheldenfilms. Het aanstaande Fantastic Four van Josh Trank is namelijk (deels) gebaseerd op de comic Ultimate Fantastic Four en Marvel Studios' Captain America: Civil War kijkt goed naar Millars bronmateriaal Civil War.



NieuwsFilm

meest populair