'Power Rangers' reboot krijgt onbekende cast

Maar de oorspronkelijke Power Rangers kunnen ook in andere rollen terugkeren.

Afgelopen weekend werden voor het eerst details onthuld rond de aankomende Power Rangers-reboot van regisseur Dean Israelite. Hij maakte bekend dat zijn scenario ”volwassen maar speels” wordt en een ”leuke kijk op het materiaal” biedt. Nu meldt de website MovieWeb dat de producenten onbekende acteurs willen voor de film.

Lionsgate zou tieneracteurs zoeken om de Power Rangers te spelen. De acteurs moeten al enige ervaring hebben, maar nog niet zo bekend zijn dat ze direct herkend worden. Er zijn volgens de website ook rollen voor oorspronkelijke Power Rangers, maar zij zouden dan andere personages moeten spelen.

Over het verhaal van de film weten we nog niets, maar een indicatie is er natuurlijk we al. Centraal zullen vijf jongeren staan, die superkrachten krijgen. Met martial arts, speciale wapens en gigantische robots moeten ze hun stad beschermen van monsters en heksen. Het scenario van de film is geschreven door Zack Stentz en Ashley Miller. De film moet in januari 2017 uitkomen in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair