'Kingsman'-ster Taron Egerton ziet rol Wolverine wel zitten

Hugh Jackman denkt dat een nieuwe Wolverine onvermijdelijk is.

Onlangs werd duidelijk dat Hugh Jackman binnenkort stopt met het spelen van het X-Men personage Wolverine. Na The Wolverine 2 zal hij zijn klauwen niet langer tonen. Zowel Jackman als acteur Taron Egerton liet zich uit over de toekomst van het personage.

Als eerste Egerton, de jonge acteur uit Kingsman: The Secret Service. Hij laat weten geïnteresseerd te zijn om een jonge Wolverine neer te zetten. Tegenover Screen Rant zei Egerton - eerder in beeld voor de rol voor de jonge Cyclops in X-Men: Apocalypse - het volgende: "Ik weet niet of ik grizzly genoeg ben. Mijn gezichtshaar is nog erg dun en onregelmatig. Ik denk dat iemand die Wolverine speelt testosteron in overvloed moet hebben. Ja, ik zou het erg graag proberen."

Wolverine-acteur Jackman denkt dat het onvermijdelijk is dat er op korte termijn een jonge acteur de rol gaat vervullen. In een gesprek met The Huffington Post zei hij: "Ze waren allemaal erg positief - 17 jaar is een lange tijd. En ik weet zeker dat ze al zijn begonnen zijn met de casting. Op dit moment zou zomaar iemand kunnen tekenen voor een deal voor elf films."

Het is in ieder geval duidelijk dat 20th Century Fox het personage niet vaarwel zal zeggen met Jackmans vertrek. Het personage is van bijna alle X-Men films een belangrijk zo niet het belangrijkste gezicht geweest. Het aantrekken van een jonge acteur als Egerton zou zomaar in het verschiet kunnen liggen.

Volgend jaar zijn de acteurs gezamenlijk te zien in Dexter Fletchers Eddie the Eagle, een film over het leven van skischansspringer Eddie "The Eagle" Edwards.



NieuwsFilm

meest populair