Eerste trailer 'Sicario'!

Emily Blunt vs. Benicio Del Toro en Josh Brolin in nieuwe film van Denis Villeneuve (Prisoners, Enemy).

Na de toppers Incendies (2010), Prisoners (2013) en Enemy (2013) verschijnt later dit jaar van de Canadese regisseur Denis Villeneuve het mysterieuze misdaaddrama Sicario. Hoofdrollen zijn dit keer voor Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin en Jon Bernthal. Na de eerdere fraaie poster zie je hieronder de eerste trailer!

De film beleefde eerder dit jaar op het Cannes Film Festival. Het ontvangst is voorlopig zeer goed (RT = 87%, IMDb = 8,0). Sicario moet op 8 oktober in de Nederlandse filmtheaters in première gaan.


Eerder liet de film zich als volgt omschrijven: "Deze film gaat over Amerika... Hoe Amerika fantaseert hoe zij de problemen aan de grens kunnen oplossen en de bijkomende schade als gevolg... en de legaliteit en de morele issues eromheen... Het is een film die omgaat met idealisme en realisme en de spanning tussen beiden. Het speelt zich af bij de Mexicaanse grens, maar het zou zich net zo goed kunnen afspelen in Afghanistan of het Midden Oosten of verscheidene landen in Afrika. In Noord-Amerika staan we onszelf toe dat we dingen doen die andere landen zich niet kunnen veroorloven."

NieuwsFilm

meest populair