Mogelijk meerdere Green Lanterns in 'Green Lantern'

Chris Pine opnieuw in beeld voor één van de groene helden.



Wat de gefaalde superheldenfilm Green Lantern (2011) in ieder geval duidelijk maakte is dat het er veel meer Green Lanterns zijn dan Ryan Reynolds' Hal Jordan. De websites Latino Review en Collider melden nu dat nieuwe Green Lantern-film zich op meerdere Lanterns zal focussen en dat de eerder genoemde Chris Pine daadwerkelijk in beeld is om er een van in te vullen.

Ondanks dat de nieuwe Green Lantern staat gepland voor 2020 zou Collider te horen hebben gekregen dat de film zich focust op de personages Hal Jordan, John Stewart en Guy Gardner. Gezamenlijk zouden ze de film trekken. Vermoedelijk duikt een of meer Lanterns al op in de Justice League-films (2017 en 2019).

Latino Review, die ook meldde dat Warner Bros werkt aan The Batman, meldt dat alleen Hal Jordan en John Stewart te zien zullen zijn in het DC Cinematic Universe en geven aan dat Pine op het punt staat te tekenen voor één van de personages. Een mogelijke andere kandidaat is Tyrese Gibson, die al geruime tijd bezig is om een rol te bemachtigen in de film.

Het is dus nog even wachten op Green Lantern, aangezien deze geprikt staat voor 19 juni 2020. Overigens is er het vermoeden dat Warner Bros. met verrassingen komt tijdens het naderende San Diego Comic Con.

NieuwsFilm

meest populair